Kwaliteitsdrukwerk geproduceerd door een gepassioneerd team dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Pre-press, drukken, afwerking, verzending : elke schakel in de ketting draagt zijn steentje bij tot het succes van een project waar de klant op mag vertrouwen.

Optimalisatie en ergonomie van de operators worden mee bekeken bij een nieuwe investering en daarom heeft Dereume in 2015 geïnvesteerd in een volledig nieuwe Schneider Senator S-Line 137 snijstraat, inclusief randapparatuur zoals een stapellift, triltafel en afstapelaar.

Waarom Schneider Senator ? Fabienne de Morteuil : Schneider Senator is één van de alom bekende snijmachine fabrikanten waar wij duurzaamheid van verwachten.

De hydraulische aansturing bespaart ons jaarlijks een aanzienlijke som op de elektriciteitsfactuur. Het zorgt meteen ook voor minder geluid voor de operator en we hebben onze snijstraat uiteraard uitgerust met de nodige randapparatuur voor de ergonomie van onze operators. Onze mensen zijn mede het succes van Dereume en we nemen hun belang dan ook graag mee bij een investering.

Waarom Albyco ? Fabienne de Morteuil : Albyco kennen wij van bij eerdere investeringen en weten dat wij kunnen rekenen op hun correcte service-visie. Als wij tevreden zijn van een leverancier, zien wij geen enkele reden om elders te gaan zoeken. Een "partnership" hebben wij zowel met onze klanten als met onze leveranciers waardoor wij onze beloftes naar onze klanten dagdagelijks met veel plezier kunnen waarmaken.

Kwaliteitsdrukwerk geproduceerd door een gepassioneerd team dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt.Pre-press, drukken, afwerking, verzending : elke schakel in de ketting draagt zijn steentje bij tot het succes van een project waar de klant op mag vertrouwen.Optimalisatie en ergonomie van de operators worden mee bekeken bij een nieuwe investering en daarom heeft Dereume in 2015 geïnvesteerd in een volledig nieuwe Schneider Senator S-Line 137 snijstraat, inclusief randapparatuur zoals een stapellift, triltafel en afstapelaar.Waarom Schneider Senator ? Fabienne de Morteuil : Schneider Senator is één van de alom bekende snijmachine fabrikanten waar wij duurzaamheid van verwachten.De hydraulische aansturing bespaart ons jaarlijks een aanzienlijke som op de elektriciteitsfactuur. Het zorgt meteen ook voor minder geluid voor de operator en we hebben onze snijstraat uiteraard uitgerust met de nodige randapparatuur voor de ergonomie van onze operators. Onze mensen zijn mede het succes van Dereume en we nemen hun belang dan ook graag mee bij een investering.Waarom Albyco ? Fabienne de Morteuil : Albyco kennen wij van bij eerdere investeringen en weten dat wij kunnen rekenen op hun correcte service-visie. Als wij tevreden zijn van een leverancier, zien wij geen enkele reden om elders te gaan zoeken. Een "partnership" hebben wij zowel met onze klanten als met onze leveranciers waardoor wij onze beloftes naar onze klanten dagdagelijks met veel plezier kunnen waarmaken.