Ben jij klaar voor alweer een legendarische - #AAMAX19 - After Adobe Max editie 2019!

Wij gaan er in ieder geval van uit! Op 20 november gaan we jou namelijk prikkelen en verbazen. VIGC en Lab9 serveren in Zebrastraat Gent dan ook verse inspiratie vanop de grootste creativiteitsconferentie ter wereld.

Wil je ook hands-on aan de slag? Dat kan. In een intieme setting zijn de voormiddag workshops dan zeker iets voor jou. Plaatsen zijn hier wel beperkt. Wees er dus snel bij.

Als je de Amerikaanse vibes tot in Gent wil voelen, schrijf je dan nu in voor dit gratis event.

Inschrijven: https://aamax.vigc.be/tickets-order-details/

Ben jij klaar voor alweer een legendarische - #AAMAX19 - After Adobe Max editie 2019!Wij gaan er in ieder geval van uit! Op 20 november gaan we jou namelijk prikkelen en verbazen. VIGC en Lab9 serveren in Zebrastraat Gent dan ook verse inspiratie vanop de grootste creativiteitsconferentie ter wereld. Wil je ook hands-on aan de slag? Dat kan. In een intieme setting zijn de voormiddag workshops dan zeker iets voor jou. Plaatsen zijn hier wel beperkt. Wees er dus snel bij.Als je de Amerikaanse vibes tot in Gent wil voelen, schrijf je dan nu in voor dit gratis event.Inschrijven: https://aamax.vigc.be/tickets-order-details/