Maak gebruik van de talloze veredelingen die wij in huis aanbieden voor uw geniete brochures/tijdschriften/catalogi en geef ze hierdoor een bijzonder luxe uitstraling!

- PLASTIFICERING voor een stevige omslag, verschillende keuzes laminaat.

- BLINDDRUK voor speciale haptische effecten.

- HOT-FOIL vlakdruk voor accenten met een metaalachtige optiek.

- UV-lak voor een landurige bescherming van de omslag.

- UV-spotlak om individuele elementen bijzonder naar voren te brengen.

Genoeg mogelijkheden, welke verkiest u of uw klant? Kies de juiste opties en nog veel meer veredelingen en geef brochures/tijdschriften een nog fraaier uiterlijk!

Neem een kijkje op https://print24.com/been ontdek nog VEEL meer!

Maak gebruik van de talloze veredelingen die wij in huis aanbieden voor uw geniete brochures/tijdschriften/catalogi en geef ze hierdoor een bijzonder luxe uitstraling!- PLASTIFICERING voor een stevige omslag, verschillende keuzes laminaat.- BLINDDRUK voor speciale haptische effecten.- HOT-FOIL vlakdruk voor accenten met een metaalachtige optiek.- UV-lak voor een landurige bescherming van de omslag.- UV-spotlak om individuele elementen bijzonder naar voren te brengen.Genoeg mogelijkheden, welke verkiest u of uw klant? Kies de juiste opties en nog veel meer veredelingen en geef brochures/tijdschriften een nog fraaier uiterlijk! Neem een kijkje op https://print24.com/been ontdek nog VEEL meer!