Digigreen: 100% digitaal 100% milieuverantwoord

Het assortiment Digigreen is vernieuwd! Vanaf nu is de range perfect aangepast aan de eisen van nu. Het biedt een uitzonderlijk goede afdrukkwaliteit op alle digitale persen en voldoet tegelijkertijd aan de strengste milieu-eisen. Digigreen wordt voor 50% uit recyclede vezels gemaakt en scoort 5 sterren volgens het Green Star System*. De kwaliteit is beschikbaar in Gloss en Silk, van 100 g/m² t/m 350 g/m². Daarnaast kenmerkt Digigreen zich door een hoge witheid, stijfheid en opaciteit.

Digigreen: 100% digitaal 100% milieuverantwoord

© .

De lijn is geoptimaliseerd voor digitale druktechnieken en dat ziet u terug in de praktijk. Het papier wordt door volledig geautomatiseerde snijapparatuur van de nieuwste generatie volgens de nieuwste snijprecisie-normen met een minimale snijtolerantie (< 0,5 mm) gesneden en beschermd verpakt. Zo kunt u profiteren van lagere onderhoudskosten, meer uptime en een langere levensduur van uw digitale pers. Digigreen is gecertificeerd voor HP Indigo digitale persen en levert een optimaal resultaat met dry-toner technologie. Getest en goedgekeurd voor Kodak, Konica Minolta, Ricoh en Xerox.

Wilt u kennismaken met Digigreen Gloss of Silk en testpacks of de nieuwste brochure ontvangen? Just ask Antalis of stuur een e-mail naar print.be@antalis.com

*Meer weten over het Green Star System? Kijk op onze website

Lees meer over: