GMG Color is de tool bij uitstek om kleurconsistent te werken doorheen je digitale workflow. Dankzij CMYK+ kan je het kleurengamut vergroten en krijg je de mogelijkheid om drukwerk te produceren met impact. Met ColorServer kan je naadloze conversies maken van je goedgekeurde bestanden naar de digitale pers.

Meer weten over de mogelijkheden van deze kleurconversie met GMG ColorServer? Schijf je dan gratis in voor de webinar met Steven Accou, Solution Architect bij GMG Color.

Inschrijven: https://lab9pro.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/digitaal-drukken-met-offset-kwalitei

GMG Color is de tool bij uitstek om kleurconsistent te werken doorheen je digitale workflow. Dankzij CMYK+ kan je het kleurengamut vergroten en krijg je de mogelijkheid om drukwerk te produceren met impact. Met ColorServer kan je naadloze conversies maken van je goedgekeurde bestanden naar de digitale pers. Meer weten over de mogelijkheden van deze kleurconversie met GMG ColorServer? Schijf je dan gratis in voor de webinar met Steven Accou, Solution Architect bij GMG Color.Inschrijven: https://lab9pro.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/digitaal-drukken-met-offset-kwalitei