Steeds vaker verruimen grafische bedrijven hun aanbod en worden zij aanbieders van totaaloplossingen voor alle grafimedia behoeften van hun klanten. Zij brengen hiervoor nieuwe technologieën zoals groot formaat printers of digitale persen onder dak, of ze werken samen met onderaannemers.

Voor de bedrijfsprocessen is dit een uitdaging. Ook voor nieuwe producten zijn correcte prijsberekening en facturatie, betrouwbare productieplanning en levertermijnen essentieel om de bedrijfsefficiëntie maximaal te houden.

MultiPress ERP/MIS software is in staat om ook alle nieuwste toepassingen feilloos te integreren en te automatiseren. Wil je weten hoe we dat ook voor uw bedrijf kunnen doen? Bezoek MultiPress op de FESPA (München, 14 - 17 Mei) en we geven je graag een persoonlijke demonstratie.

Steeds vaker verruimen grafische bedrijven hun aanbod en worden zij aanbieders van totaaloplossingen voor alle grafimedia behoeften van hun klanten. Zij brengen hiervoor nieuwe technologieën zoals groot formaat printers of digitale persen onder dak, of ze werken samen met onderaannemers.Voor de bedrijfsprocessen is dit een uitdaging. Ook voor nieuwe producten zijn correcte prijsberekening en facturatie, betrouwbare productieplanning en levertermijnen essentieel om de bedrijfsefficiëntie maximaal te houden.MultiPress ERP/MIS software is in staat om ook alle nieuwste toepassingen feilloos te integreren en te automatiseren. Wil je weten hoe we dat ook voor uw bedrijf kunnen doen? Bezoek MultiPress op de FESPA (München, 14 - 17 Mei) en we geven je graag een persoonlijke demonstratie.