De juiste technologie voor de productie van labels is vandaag belangrijker in een zeer gevarieerd lanschap van opdrachten en doelstellingen voor etiketten.

Digitaaldruk met een DURST Tau 330 mag dan een sterke groei kennen voor de realisatie van kleinere oplagen, gepersonaliseerde elementen of labels met bijzondere inhoud. Toch kent ook de vraag naar hoogwaardige offsetkwaliteit nog grote aandacht.

De opstartkosten van een CODIMAG Waterloze Offset zijn verwaarloosbaar in vergelijk met flexo en bieden zowel bij kleine als middelgrote oplagen een hoog kwalitatief eindresultaat met mooie rentabiliteit.

Wenst u verdere toelichtingen over de mogelijkheiden van onze fabrikanten voor uw bedrijf, ROI-berekening of drukproef op uw materialen, neem gerust contact op met ons voor een verdere afspraak.

VEGRAM Graphics nv - Neerlandweg 28 - B-2610 Antwerpen - E info@vegram.be - www.vegram.be

De juiste technologie voor de productie van labels is vandaag belangrijker in een zeer gevarieerd lanschap van opdrachten en doelstellingen voor etiketten. Digitaaldruk met een DURST Tau 330 mag dan een sterke groei kennen voor de realisatie van kleinere oplagen, gepersonaliseerde elementen of labels met bijzondere inhoud. Toch kent ook de vraag naar hoogwaardige offsetkwaliteit nog grote aandacht.De opstartkosten van een CODIMAG Waterloze Offset zijn verwaarloosbaar in vergelijk met flexo en bieden zowel bij kleine als middelgrote oplagen een hoog kwalitatief eindresultaat met mooie rentabiliteit. Wenst u verdere toelichtingen over de mogelijkheiden van onze fabrikanten voor uw bedrijf, ROI-berekening of drukproef op uw materialen, neem gerust contact op met ons voor een verdere afspraak.VEGRAM Graphics nv - Neerlandweg 28 - B-2610 Antwerpen - E info@vegram.be - www.vegram.be