De stijgende productie in digitaaldruk en de vraag naar kleinere oplages zelfklevende etiketten, vergt een aangepaste vorm van afwerking om binnen de vooropgestelde deadline aan te leveren. De Spartanics laserstanstechnologie is gebaseerd op een verfijnde besturingssoftware, afgestemd op de complexiteit van het laserstansen welke de handelingen van een operator tot een minimum doen herleiden. De eenvoudige inzetbaarheid van een laserstansmachine resulteert in een lagere kost voor het afwerken van de labels door het wegvallen van stansblikken, kortere steltijden aan de machine en daarmee verbonden ook lagere opstartkosten aan materiaal en operator.

SMAG machinebouw staat voor een gepersonaliseerde aanpak. Gespecialiseerd in machines voor het drukken, afwerken en veredelen van zelfklevende etiketten. De SMAG / Digital Galaxie met Spartanics Laser stans is een flexibele oplossing voor de meest veeleisende digitale labeldrukker.

Wij verwelkomen u graag tijdens LabelExpo
SMAG / Spartanics - Hall 7 - A15

VEGRAM Graphics nv - Neerlandweg 28 - B-2610 Antwerpen
info@vegram.be - www.vegram.be

De stijgende productie in digitaaldruk en de vraag naar kleinere oplages zelfklevende etiketten, vergt een aangepaste vorm van afwerking om binnen de vooropgestelde deadline aan te leveren. De Spartanics laserstanstechnologie is gebaseerd op een verfijnde besturingssoftware, afgestemd op de complexiteit van het laserstansen welke de handelingen van een operator tot een minimum doen herleiden. De eenvoudige inzetbaarheid van een laserstansmachine resulteert in een lagere kost voor het afwerken van de labels door het wegvallen van stansblikken, kortere steltijden aan de machine en daarmee verbonden ook lagere opstartkosten aan materiaal en operator.SMAG machinebouw staat voor een gepersonaliseerde aanpak. Gespecialiseerd in machines voor het drukken, afwerken en veredelen van zelfklevende etiketten. De SMAG / Digital Galaxie met Spartanics Laser stans is een flexibele oplossing voor de meest veeleisende digitale labeldrukker. Wij verwelkomen u graag tijdens LabelExpo SMAG / Spartanics - Hall 7 - A15 VEGRAM Graphics nv - Neerlandweg 28 - B-2610 Antwerpeninfo@vegram.be - www.vegram.be