Door de connectiviteit met bijvoorbeeld een smartphone kunt u een product of merk personaliseren en promoten. Ideaal om extra verkoop te realiseren of deelname aan wedstrijden en acties te vereenvoudigen. Toepassingen van PowerCoat® Alive ziet u in deze video. PowerCoat® Alive is het nieuwe digital smart paper voor onder meer printers, branding specialisten en grafische ontwerpers.

Het assortiment van PowerCoat® Alive bestaat uit creatieve papiersoorten op SRA3+ formaat, zoals Curious Metallics, Conqueror en Superfine of de XD80. XD80 is een ongestreken papier specifiek ontwikkeld voor elektronische toepassingen.

Meer weten over PowerCoat® Alive? Just ask Antalis

Door de connectiviteit met bijvoorbeeld een smartphone kunt u een product of merk personaliseren en promoten. Ideaal om extra verkoop te realiseren of deelname aan wedstrijden en acties te vereenvoudigen. Toepassingen van PowerCoat® Alive ziet u in deze video. PowerCoat® Alive is het nieuwe digital smart paper voor onder meer printers, branding specialisten en grafische ontwerpers.Het assortiment van PowerCoat® Alive bestaat uit creatieve papiersoorten op SRA3+ formaat, zoals Curious Metallics, Conqueror en Superfine of de XD80. XD80 is een ongestreken papier specifiek ontwikkeld voor elektronische toepassingen. Meer weten over PowerCoat® Alive? Just ask Antalis