Enfocus Switch Core Engine wordt gecombineerd met PitStop Server. PitStop Server maakt dus in 2 jaar een volledige transitie en evolueert van een stand-alone applicatie naar een switch geïntegreerde oplossing en resulteert dus in een nog sterker geautomatiseerde workflow.

Een aanzienlijke verandering die de nodige aandacht krijgt tijdens een 45 minuten durende webinar boordevol info en tips. Geniet bovendien ook van een sneak preview van het nieuwe Enfocus pakket "BoardingPass".

Redenen te over om dus snel in te tekenen op dit gratis en bovenal uiterst informatief webinar dat doorgaat op dinsdag 30 juni 2020 om 14u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen. Meer vernemen? Check www.igepa.be en ontdek de topics die tijdens dit webinar de revue passeren.

Belangrijk! Mis de update niet want vanaf oktober 2020 gaat de kost voor een update/upgrade de hoogte in.

Registreer u via deze link.

Heeft u collega's of contacten die ook meer willen weten over de nieuwigheden in PitStop Server en/of Enfocus Switch? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren. Contacteer Koen Degrande - webinar@igepa.be

Enfocus Switch Core Engine wordt gecombineerd met PitStop Server. PitStop Server maakt dus in 2 jaar een volledige transitie en evolueert van een stand-alone applicatie naar een switch geïntegreerde oplossing en resulteert dus in een nog sterker geautomatiseerde workflow. Een aanzienlijke verandering die de nodige aandacht krijgt tijdens een 45 minuten durende webinar boordevol info en tips. Geniet bovendien ook van een sneak preview van het nieuwe Enfocus pakket "BoardingPass". Redenen te over om dus snel in te tekenen op dit gratis en bovenal uiterst informatief webinar dat doorgaat op dinsdag 30 juni 2020 om 14u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen. Meer vernemen? Check www.igepa.be en ontdek de topics die tijdens dit webinar de revue passeren. Belangrijk! Mis de update niet want vanaf oktober 2020 gaat de kost voor een update/upgrade de hoogte in. Registreer u via deze link.Heeft u collega's of contacten die ook meer willen weten over de nieuwigheden in PitStop Server en/of Enfocus Switch? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren. Contacteer Koen Degrande - webinar@igepa.be