Dozen van golfkarton: creëer meerwaarde

Iedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. En dat geldt ook voor dozen van golfkarton. Een kartonnen doos hoeft zeker niet saai te zijn! Het karton cacheren we aan de buitenzijde met full colour drukwerk. Dit geeft de dozen een mooie uitstraling. Door het omplakken van karton creëren we meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look.

Onze maatwerk dozen van golfkarton:

  • zijn in ieder gewenst formaat verkrijgbaar: van klein tot XL formaat;
  • kunnen worden geleverd met een schuiminterieur. U heeft hierbij de keuze uit diverse soorten en kleuren schuim;
  • maken we in uw eigen huisstijl. U kunt zelf drukwerk aanleveren.

Laten we samen aan de slag gaan met een echte eyecatcher, een presentatieproduct waarmee u (of uw klant) zich onderscheidt. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Dozen van golfkarton: creëer meerwaardeIedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. En dat geldt ook voor dozen van golfkarton. Een kartonnen doos hoeft zeker niet saai te zijn! Het karton cacheren we aan de buitenzijde met full colour drukwerk. Dit geeft de dozen een mooie uitstraling. Door het omplakken van karton creëren we meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look.Onze maatwerk dozen van golfkarton:Laten we samen aan de slag gaan met een echte eyecatcher, een presentatieproduct waarmee u (of uw klant) zich onderscheidt. Laat ons weten wat uw wensen zijn!Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.