Leën, Profeeling en Printpassie bundelen de krachten in een nieuw, fris bedrijf. Een totaalpakket, vanop slechts één locatie. Terwijl Leën meer dan 125 jaar ervaring op zak heeft en sterk gespecialiseerd is in niet-standaard opdrachten staat Profeeling bekend voor een uiterst snelle en betrouwbare aanpak en zijn ze erg vertrouwd met een zeer gevarieerd en compleet orderpakket. Printpassie kan dan weer rekenen op een jarenlange ervaring in digitaal drukwerk.

Maar wat betekent dat dan voor de bedrijfskritische data van de verschillende bedrijven? Want iedereen weet dat databases samenvoegen een rampscenario kan betekenen.Zorgt MultiPress voor een naadloze én vlotte samensmelting van alle data?

Leën, Profeeling en Printpassie bundelen de krachten in een nieuw, fris bedrijf. Een totaalpakket, vanop slechts één locatie. Terwijl Leën meer dan 125 jaar ervaring op zak heeft en sterk gespecialiseerd is in niet-standaard opdrachten staat Profeeling bekend voor een uiterst snelle en betrouwbare aanpak en zijn ze erg vertrouwd met een zeer gevarieerd en compleet orderpakket. Printpassie kan dan weer rekenen op een jarenlange ervaring in digitaal drukwerk. Maar wat betekent dat dan voor de bedrijfskritische data van de verschillende bedrijven? Want iedereen weet dat databases samenvoegen een rampscenario kan betekenen.Zorgt MultiPress voor een naadloze én vlotte samensmelting van alle data?