Duurzaamheid troef!

Augustynen is steeds blijven investeren in nieuwe machines om kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Verouderde configuraties gaan op de schop met het oog op een milieuvriendelijker drukproces. Groene jongens die moeiteloos ecologie, kwaliteit en high-end technologie op elkaar afstemmen. En laat het nu net daarom zijn dat drukkerij Augustynen alweer bij Igepa kwam aankloppen voor de aanschaf van een Agfa Avalon N4-30 XT plaatbelichter en Agfa Eco³ Azura TU drukplaten.

Kwaliteit integreren = productie optimaliseren

Augustynen zet duurzaamheid voorop en daarbij ligt een 'groene machine' in het verlengde van deze strategie. De nieuwe CTP-machine combineert een haarscherpe belichtingskwaliteit met een consistente plaatproductie. De weloverwogen keuze voor de Agfa Avalon N4-30 XT en de Eco³ Azura TU drukplaten fitten perfect binnen hun duurzaamheidsbeleid. Prima voor hun ecologische voetafdruk met een vertaalslag naar fors lagere onderhoudskosten van hun CTP installatie. Bovendien positioneert de Agfa Avalon N4-30 XT zich met 33 platen per uur als uitermate kwalitatieve en snelste plaatbelichter in zijn klasse. Een stevig pareltje spitsvondigheid met automatische punching en zeer accurate beeldvorming. De nieuwe CTP installatie geeft drukkerij Augustynen alvast een flinke boost. Deze belichter werkt met de Agfa Eco³ Azura TU ecologische plaat die in combinatie met de Eco³ CX 85 clean out unit drukkerij Augustynen alvast een ideale milieuvriendelijke oplossing garandeert. De pH-neutrale gom reinigt en beschermt de drukplaat. Met Eco³ genereert Augustynen alvast een pak minder afval en is zuinigheid troef!

Stevig werk, sterke reputatie!

Filip Augustynen is duidelijk: " Niets dan lof over de investering van de nieuwe Agfa Avalon N4-30 XT en het samenwerkingstraject met Igepa. De uitgebreide vakkennis, de vlotte communicatie, de flexibiliteit en de effectieve nabijheid in het volledige proces van A tot Z..."

Bent ook u intussen geïnteresseerd in onze duurzame, ecologische future proof oplossingen op maat? Contacteer Bart Goossens, 0495/299.937 of per mail bgoossens@igepa.be.

Duurzaamheid troef! Augustynen is steeds blijven investeren in nieuwe machines om kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Verouderde configuraties gaan op de schop met het oog op een milieuvriendelijker drukproces. Groene jongens die moeiteloos ecologie, kwaliteit en high-end technologie op elkaar afstemmen. En laat het nu net daarom zijn dat drukkerij Augustynen alweer bij Igepa kwam aankloppen voor de aanschaf van een Agfa Avalon N4-30 XT plaatbelichter en Agfa Eco³ Azura TU drukplaten. Kwaliteit integreren = productie optimaliseren Augustynen zet duurzaamheid voorop en daarbij ligt een 'groene machine' in het verlengde van deze strategie. De nieuwe CTP-machine combineert een haarscherpe belichtingskwaliteit met een consistente plaatproductie. De weloverwogen keuze voor de Agfa Avalon N4-30 XT en de Eco³ Azura TU drukplaten fitten perfect binnen hun duurzaamheidsbeleid. Prima voor hun ecologische voetafdruk met een vertaalslag naar fors lagere onderhoudskosten van hun CTP installatie. Bovendien positioneert de Agfa Avalon N4-30 XT zich met 33 platen per uur als uitermate kwalitatieve en snelste plaatbelichter in zijn klasse. Een stevig pareltje spitsvondigheid met automatische punching en zeer accurate beeldvorming. De nieuwe CTP installatie geeft drukkerij Augustynen alvast een flinke boost. Deze belichter werkt met de Agfa Eco³ Azura TU ecologische plaat die in combinatie met de Eco³ CX 85 clean out unit drukkerij Augustynen alvast een ideale milieuvriendelijke oplossing garandeert. De pH-neutrale gom reinigt en beschermt de drukplaat. Met Eco³ genereert Augustynen alvast een pak minder afval en is zuinigheid troef! Stevig werk, sterke reputatie! Filip Augustynen is duidelijk: " Niets dan lof over de investering van de nieuwe Agfa Avalon N4-30 XT en het samenwerkingstraject met Igepa. De uitgebreide vakkennis, de vlotte communicatie, de flexibiliteit en de effectieve nabijheid in het volledige proces van A tot Z..." Bent ook u intussen geïnteresseerd in onze duurzame, ecologische future proof oplossingen op maat? Contacteer Bart Goossens, 0495/299.937 of per mail bgoossens@igepa.be.