Drukkerij Gazelle uit Deurne, is een off set- en digitale drukkerij, opgericht in 2000. In 2011 fusioneerde het bedrijf met Drukkerij Reyn en Drukkerij van de Velde. Met een team van 20 mensen werken ze intussen zo'n 20 jaar met MultiPress, een trouw partnership. Vandaag liggen er plannen op tafel om het productiepark (vandaag vooral Xerox) uit te breiden met de laatste nieuwe technologieën.

MultiPress groeit al bijna 20 jaar mee

De dagelijkse werking van Drukkerij Gazelle, van verkoop, over productie tot facturatie wordt sedert 2000 volledig beheerd in MultiPress. Natuurlijk is de configuratie waar 20 jaar geleden mee gestart werd intussen mee geëvolueerd met de groei van het bedrijf. Vandaag wil het management van Drukkerij Gazelle opnieuw de productie naar een hoger niveau te tillen. Daarom ligt er een stevig investeringsplan op tafel voor vernieuwing en verdere uitbreidingen van o.a. het machinepark. Logisch dat ze dan ook aankloppen bij MultiPress met volgende vragen

  • Hoe kunnen we de administratieve workflows nog verder automatiseren?
  • Hoe kunnen we de taken van de medewerkers zo organiseren dat we met hetzelfde team meer werk kunnen verzetten?
  • Hoe kunnen we een overzichtelijke flow creëren zodat ons productieproces vlot verloopt? Ook met ons nieuwe machines?

Het antwoord op deze vragen, zit o.a. in de JDF/JMF Module die we bij Drukkerij Gazelle deze zomer implementeerden. Lees hier hoe Drukkerij Gazelle dit aangepakt heeft of wilt u meer weten over de JDF/JMF Workflow module?

Drukkerij Gazelle uit Deurne, is een off set- en digitale drukkerij, opgericht in 2000. In 2011 fusioneerde het bedrijf met Drukkerij Reyn en Drukkerij van de Velde. Met een team van 20 mensen werken ze intussen zo'n 20 jaar met MultiPress, een trouw partnership. Vandaag liggen er plannen op tafel om het productiepark (vandaag vooral Xerox) uit te breiden met de laatste nieuwe technologieën.MultiPress groeit al bijna 20 jaar meeDe dagelijkse werking van Drukkerij Gazelle, van verkoop, over productie tot facturatie wordt sedert 2000 volledig beheerd in MultiPress. Natuurlijk is de configuratie waar 20 jaar geleden mee gestart werd intussen mee geëvolueerd met de groei van het bedrijf. Vandaag wil het management van Drukkerij Gazelle opnieuw de productie naar een hoger niveau te tillen. Daarom ligt er een stevig investeringsplan op tafel voor vernieuwing en verdere uitbreidingen van o.a. het machinepark. Logisch dat ze dan ook aankloppen bij MultiPress met volgende vragenHet antwoord op deze vragen, zit o.a. in de JDF/JMF Module die we bij Drukkerij Gazelle deze zomer implementeerden. Lees hier hoe Drukkerij Gazelle dit aangepakt heeft of wilt u meer weten over de JDF/JMF Workflow module?