Jos Jansen is de eigenaar en drijvende kracht achter Drukkerij Jansen en heeft goed begrepen dat naast kwaliteit en volume, een ruim aanbod van afwerkmogelijkheden, de combinatie zijn voor een succesvol business model.

Gespecialiseerde operators verzorgen met kennis en passie de verschillende afwerkmogelijkheden die meerwaarde geven aan het eindproduct.

Jos Jansen : We kregen steeds meer vraag voor kleine en middelgrote volumes hardcover boeken en hebben daarom recent geïnvesteerd in een nieuwe PUR binder en een hardcover lijn van Zechini.

Onze klanten zijn zowel collega grafische bedrijven als KMO's en reclamebureaus die weten dat ze bij ons terecht kunnen voor een zeer breed gamma aan mogelijkheden.

Waarom Albyco : Jos Jansen : Albyco hebben we leren kennen bij de aankoop van onze Komfi laminator, waarbij wij de nadruk legde op de na-service en kwaliteit van de machine.

Op dat vlak heeft Albyco ons tijdens de demonstratie verbaasd met hun kennis en passie in deze materie en ook na de levering, kunnen wij rekenen op een perfecte ondersteuning.

Toen we dus gingen investeren in een semi-professionele hardcover oplossing werd ons een juist pakket aangeboden en was onze keuze ook hierin snel gemaakt.

Jos Jansen is de eigenaar en drijvende kracht achter Drukkerij Jansen en heeft goed begrepen dat naast kwaliteit en volume, een ruim aanbod van afwerkmogelijkheden, de combinatie zijn voor een succesvol business model.Gespecialiseerde operators verzorgen met kennis en passie de verschillende afwerkmogelijkheden die meerwaarde geven aan het eindproduct.Jos Jansen : We kregen steeds meer vraag voor kleine en middelgrote volumes hardcover boeken en hebben daarom recent geïnvesteerd in een nieuwe PUR binder en een hardcover lijn van Zechini.Onze klanten zijn zowel collega grafische bedrijven als KMO's en reclamebureaus die weten dat ze bij ons terecht kunnen voor een zeer breed gamma aan mogelijkheden. Waarom Albyco : Jos Jansen : Albyco hebben we leren kennen bij de aankoop van onze Komfi laminator, waarbij wij de nadruk legde op de na-service en kwaliteit van de machine.Op dat vlak heeft Albyco ons tijdens de demonstratie verbaasd met hun kennis en passie in deze materie en ook na de levering, kunnen wij rekenen op een perfecte ondersteuning.Toen we dus gingen investeren in een semi-professionele hardcover oplossing werd ons een juist pakket aangeboden en was onze keuze ook hierin snel gemaakt.