Drukkerij Jobert met vestiging teWingene (West-Vlaanderen) is voornamelijk gespecialiseerd incommercieel drukwerk in kleine totmiddelgrote volumes. Het bedrijf werd in 1975 opgericht door Joris't Kint, maar sinds 2005 staat zoon Tom 't Kint aan het hoofd van dedrukkerij. Sindsdien heeft het bedrijf een constante groei gekenden is het ook verhuisd naar een modern bedrijfspand in de industrie zone van Wingene. Drukkerij Jobert richt zich voornamelijk op de B2B-markt, maar werkt ook vaak in onderaanneming voor andere drukkers uit de streek. Voor Tom 't Kint is 'goed niet goed genoeg', en dat illustreert meteen ook de bedrijfsfilosofie van het bedrijf.

Nog beteredrukkwaliteit

Het is juist door die drive, dat Tom't Kint steeds alert blijft voor nieuwe ontwikkelingen in de grafischemarkt. Hij vertelt: "Een paar jaar terug dacht iedereen dat we nu toch wel aan de top zaten op het vlak van drukkwaliteit met een offsetpers. Maar toen ik het drukwerk zag dat uit de Komori H-UV persen komt, wist ik het meteen; de lat ligt weerom wat hoger. Wij zijn nochtans een en ander gewend, want wij hebben al een Komoripers.Volgens mij toch een van de meest geavanceerde en meest kwalitatieve drukpersen op de markt. Maar dit is toch nog andere koek, het drukbeeld is vlijmscherp en de kleuren zijn echt briljanter."

H-UV-technologie

De nieuwe Komori LS429 H H-UV vierkleurenpers komt broederlijk naast de reeds eerder geïnstalleerde Komori LS529 HC pers te staan. Tom 't Kint legt uit: "Onze bestaande pers blijft staan, want daarop hebben we ook een vijfde kleur en lakunit, en voor bepaalde jobs is dat gewoon onmisbaar. Beide persen hebben hetzelfde drukformaat waardoor jobs onderling makkelijk uitwisselbaar zijn en dat maakt planning een stuk eenvoudiger. Het grootste voordeel van de nieuwe Komori H-UVpers is dat het drukwerk droog uit de pers komt, waardoor we nabewerkingen zoals snijden, stansen en vouwen onmiddellijk kunnen uitvoeren. Dat maakt de doorlooptijdtussen de vellenaanvoer en het afleveren van de order opzienbarend korter dan bij een conventionelepers.

Drukkerij Jobert met vestiging teWingene (West-Vlaanderen) is voornamelijk gespecialiseerd incommercieel drukwerk in kleine totmiddelgrote volumes. Het bedrijf werd in 1975 opgericht door Joris't Kint, maar sinds 2005 staat zoon Tom 't Kint aan het hoofd van dedrukkerij. Sindsdien heeft het bedrijf een constante groei gekenden is het ook verhuisd naar een modern bedrijfspand in de industrie zone van Wingene. Drukkerij Jobert richt zich voornamelijk op de B2B-markt, maar werkt ook vaak in onderaanneming voor andere drukkers uit de streek. Voor Tom 't Kint is 'goed niet goed genoeg', en dat illustreert meteen ook de bedrijfsfilosofie van het bedrijf.Nog beteredrukkwaliteitHet is juist door die drive, dat Tom't Kint steeds alert blijft voor nieuwe ontwikkelingen in de grafischemarkt. Hij vertelt: "Een paar jaar terug dacht iedereen dat we nu toch wel aan de top zaten op het vlak van drukkwaliteit met een offsetpers. Maar toen ik het drukwerk zag dat uit de Komori H-UV persen komt, wist ik het meteen; de lat ligt weerom wat hoger. Wij zijn nochtans een en ander gewend, want wij hebben al een Komoripers.Volgens mij toch een van de meest geavanceerde en meest kwalitatieve drukpersen op de markt. Maar dit is toch nog andere koek, het drukbeeld is vlijmscherp en de kleuren zijn echt briljanter."H-UV-technologieDe nieuwe Komori LS429 H H-UV vierkleurenpers komt broederlijk naast de reeds eerder geïnstalleerde Komori LS529 HC pers te staan. Tom 't Kint legt uit: "Onze bestaande pers blijft staan, want daarop hebben we ook een vijfde kleur en lakunit, en voor bepaalde jobs is dat gewoon onmisbaar. Beide persen hebben hetzelfde drukformaat waardoor jobs onderling makkelijk uitwisselbaar zijn en dat maakt planning een stuk eenvoudiger. Het grootste voordeel van de nieuwe Komori H-UVpers is dat het drukwerk droog uit de pers komt, waardoor we nabewerkingen zoals snijden, stansen en vouwen onmiddellijk kunnen uitvoeren. Dat maakt de doorlooptijdtussen de vellenaanvoer en het afleveren van de order opzienbarend korter dan bij een conventionelepers.