Drukkerij Jobert heeft recentelijk fors geïnvesteerd in de uitbreiding van haar machinepark enerzijds en de verbreding van haar all-in dienstverlening anderzijds zodat ze nog sneller en beter kunnen inspelen op de vraag van hun klanten en ook hun full service kunnen uitbreiden naar collega drukkers en reclamebureaus. Met de aanschaf van een Duplo DuSense, een Vivid Matrix foliemachine en een digitale stansmachine, kan nu ook naast het klassieke drukwerk zonder moeite ingezet worden op de verfraaiing van een brede waaier aan drukwerk. Lamineren, foliedruk en spot-UV vernis zijn diverse veredelingstechnieken waarmee Jobert nog mooier, hipper én verfijnder kwaliteitsdrukwerk kan afleveren. De Duplo DuSense stelt hen in staat duidelijk het verschil te maken. De 3D spot-UV vernis prikkelt, resulteert in een wow-effect en geeft het digitaal drukwerk een sprankeltje pure magie waarbij de toverwoorden nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en kostenefficiëntie inherent zijn aan de Duplo DuSense. Ook over de Matrix laminator niets dan lof: uiterst snel in te stellen, eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk. Het plaatje is voorlopig compleet en de toon voor de toekomst gezet!

Drukkerij Jobert vat de samenwerking met Igepa krachtig én gevat samen: "Een perfecte analyse van onze behoeften en een correct uitgewerkt voorstel zijn cruciale pijlers voor onze investeringsbeslissingen. Voeg daarbij een feilloze integratie en een duidelijke on-the-job training en dan is het logisch dat we nieuwe investeringen steevast aftoetsen bij onze vertrouwde partner Igepa".

Ook interesse om kwaliteitsdrukwerk op maat van uw creativiteit naar een hoger niveau te tillen?

Check www.igepa.be of contacteer jlatte@igepa.be voor een demo in onze showroom. Een voorproefje van ons assortiment digitale en afwerkingsapparatuur? Klik hier.

Drukkerij Jobert heeft recentelijk fors geïnvesteerd in de uitbreiding van haar machinepark enerzijds en de verbreding van haar all-in dienstverlening anderzijds zodat ze nog sneller en beter kunnen inspelen op de vraag van hun klanten en ook hun full service kunnen uitbreiden naar collega drukkers en reclamebureaus. Met de aanschaf van een Duplo DuSense, een Vivid Matrix foliemachine en een digitale stansmachine, kan nu ook naast het klassieke drukwerk zonder moeite ingezet worden op de verfraaiing van een brede waaier aan drukwerk. Lamineren, foliedruk en spot-UV vernis zijn diverse veredelingstechnieken waarmee Jobert nog mooier, hipper én verfijnder kwaliteitsdrukwerk kan afleveren. De Duplo DuSense stelt hen in staat duidelijk het verschil te maken. De 3D spot-UV vernis prikkelt, resulteert in een wow-effect en geeft het digitaal drukwerk een sprankeltje pure magie waarbij de toverwoorden nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en kostenefficiëntie inherent zijn aan de Duplo DuSense. Ook over de Matrix laminator niets dan lof: uiterst snel in te stellen, eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk. Het plaatje is voorlopig compleet en de toon voor de toekomst gezet! Drukkerij Jobert vat de samenwerking met Igepa krachtig én gevat samen: "Een perfecte analyse van onze behoeften en een correct uitgewerkt voorstel zijn cruciale pijlers voor onze investeringsbeslissingen. Voeg daarbij een feilloze integratie en een duidelijke on-the-job training en dan is het logisch dat we nieuwe investeringen steevast aftoetsen bij onze vertrouwde partner Igepa". Ook interesse om kwaliteitsdrukwerk op maat van uw creativiteit naar een hoger niveau te tillen? Check www.igepa.be of contacteer jlatte@igepa.be voor een demo in onze showroom. Een voorproefje van ons assortiment digitale en afwerkingsapparatuur? Klik hier.