Omdat het geschreven woord of het gedrukte letterverhaal steevast een meerwaarde zal betekenen én behouden, blijft drukkerij Van de Maele ook inzetten op hoogtechnologische apparatuur die de perfecte vertaalslag maakt naar puik uitgevoerd drukwerk met de 'finishing touch' die bepalend is voor een opvallend eindresultaat. De nieuwe aanwinst bij Van de Maele, een Duplo Booklet maker DBM 600, biedt tal van mogelijkheden. De Duplo booklet maker DBM 600 legt de vellen op elkaar, vouwt en hecht die vellenset. Door bijkomend te opteren voor de DKT 200 trimmer wordt aan de kwaliteit van de afgewerkte boekjes nog een extra boost gegeven. De steltijd van de complete configuraties tussen A6 en A4 landscape bedraagt nog maximaal enkele minuten. Met een output van 5000 brochures per uur, zag drukkerij Van de Maele productiesnelheid en productiviteit pijlsnel stijgen. Needless to say... drukkerij Van de Maele speelt hiermee stevig in op het groeiend aantal kleine oplages.

Sagam is voor drukkerij Van de Maele geen onbekend terrein. "De flexibiliteit van Sagam is een belangrijke troef: een correcte planning afgestemd op onze productie zodat het drukproces geen enkel ogenblik noch gehinderd noch onderbroken werd", aldus een tevreden equipe bij Van de Maele.

Ook toe aan een booklet maker voor de afwerking van uw on-demand printwerk? We komen graag bij u langs! Meer info op www.sagam.be of contacteer Jürgen Latte op 0497/473.388, jlatte@sagam.be.

Omdat het geschreven woord of het gedrukte letterverhaal steevast een meerwaarde zal betekenen én behouden, blijft drukkerij Van de Maele ook inzetten op hoogtechnologische apparatuur die de perfecte vertaalslag maakt naar puik uitgevoerd drukwerk met de 'finishing touch' die bepalend is voor een opvallend eindresultaat. De nieuwe aanwinst bij Van de Maele, een Duplo Booklet maker DBM 600, biedt tal van mogelijkheden. De Duplo booklet maker DBM 600 legt de vellen op elkaar, vouwt en hecht die vellenset. Door bijkomend te opteren voor de DKT 200 trimmer wordt aan de kwaliteit van de afgewerkte boekjes nog een extra boost gegeven. De steltijd van de complete configuraties tussen A6 en A4 landscape bedraagt nog maximaal enkele minuten. Met een output van 5000 brochures per uur, zag drukkerij Van de Maele productiesnelheid en productiviteit pijlsnel stijgen. Needless to say... drukkerij Van de Maele speelt hiermee stevig in op het groeiend aantal kleine oplages. Sagam is voor drukkerij Van de Maele geen onbekend terrein. "De flexibiliteit van Sagam is een belangrijke troef: een correcte planning afgestemd op onze productie zodat het drukproces geen enkel ogenblik noch gehinderd noch onderbroken werd", aldus een tevreden equipe bij Van de Maele.Ook toe aan een booklet maker voor de afwerking van uw on-demand printwerk? We komen graag bij u langs! Meer info op www.sagam.be of contacteer Jürgen Latte op 0497/473.388, jlatte@sagam.be.