"De Stahfolder kenmerkt zich door een veel hogere productie dan de klassieke vouwmachines en bovendien vouwt de machine optimaler", vertelt CEO en gedelegeerd bestuurder Marco De Ridder. "Ook Polar PACE draagt bij aan de productiviteitsverbetering."

Verbetering van de efficiency en uitbreiding van de afwerkingscapaciteit waren ook precies de redenen van de investeringen. "De markt dicteert de prijs en als je er nog iets aan wilt verdienen, moet je zorgen dat je machines steeds performanter zijn. Dat neemt niet weg dat kwaliteit altijd onze eerste prioriteit is."

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.

>> Klik om verder te lezen

"De Stahfolder kenmerkt zich door een veel hogere productie dan de klassieke vouwmachines en bovendien vouwt de machine optimaler", vertelt CEO en gedelegeerd bestuurder Marco De Ridder. "Ook Polar PACE draagt bij aan de productiviteitsverbetering."Verbetering van de efficiency en uitbreiding van de afwerkingscapaciteit waren ook precies de redenen van de investeringen. "De markt dicteert de prijs en als je er nog iets aan wilt verdienen, moet je zorgen dat je machines steeds performanter zijn. Dat neemt niet weg dat kwaliteit altijd onze eerste prioriteit is."Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.>> Klik om verder te lezen