Die optimalisatie gebeurt meestal door combinatieorders. Daardoor realiseer je minder materiaalverbruik, zoals inkt en papier. En vooral, minder afval. Los van het feit dat minder verschillende drukopdrachten voor minder opstarten van persen zorgt.

Gedaan met ingewikkelde handelingen in de prepress of productie. Met de intelligente combinatiemodule van MultiPress, aangestuurd door Workflower, realiseer je altijd de goedkoopste productiewijze. Handig, snel, en vooral: kostenbesparend!

Ontdek hier alles over de meest gemakkelijke manier voor het plaatsen van meerdere orders op één drukvel. In een vingerknip.

Die optimalisatie gebeurt meestal door combinatieorders. Daardoor realiseer je minder materiaalverbruik, zoals inkt en papier. En vooral, minder afval. Los van het feit dat minder verschillende drukopdrachten voor minder opstarten van persen zorgt.Gedaan met ingewikkelde handelingen in de prepress of productie. Met de intelligente combinatiemodule van MultiPress, aangestuurd door Workflower, realiseer je altijd de goedkoopste productiewijze. Handig, snel, en vooral: kostenbesparend!Ontdek hier alles over de meest gemakkelijke manier voor het plaatsen van meerdere orders op één drukvel. In een vingerknip.