Met als doel de kansen in printen te stimuleren, zal Konica Minolta ook haar visie op digitale transformatie presenteren in de productieworkshop van de toekomst. Enkele hoogtepunten zijn volledig geautomatiseerde productielijnen aangestuurd door AI, een geavanceerde online winkel, en innovatief gebruik van robot- en softwareoplossingen, zoals remote service engineering.

Via zes onderling verbonden zones en twee verdiepingen zal Konica Minolta meer dan 30 werkende machines presenteren, bijna hetzelfde aantal softwareproducten, en laten zien hoe hun toner- en inkjettechnologieën harmonieus samenkomen in de drukkerij van de toekomst.

Wij zien u graag in Düsseldorf, Duitsland, van 28 mei tot 7 juni 2024, waar Konica Minolta een van de grootste stands op de beurs zal hebben (Hal 8b).

Met als doel de kansen in printen te stimuleren, zal Konica Minolta ook haar visie op digitale transformatie presenteren in de productieworkshop van de toekomst. Enkele hoogtepunten zijn volledig geautomatiseerde productielijnen aangestuurd door AI, een geavanceerde online winkel, en innovatief gebruik van robot- en softwareoplossingen, zoals remote service engineering. Via zes onderling verbonden zones en twee verdiepingen zal Konica Minolta meer dan 30 werkende machines presenteren, bijna hetzelfde aantal softwareproducten, en laten zien hoe hun toner- en inkjettechnologieën harmonieus samenkomen in de drukkerij van de toekomst. Wij zien u graag in Düsseldorf, Duitsland, van 28 mei tot 7 juni 2024, waar Konica Minolta een van de grootste stands op de beurs zal hebben (Hal 8b).