We willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de jaarlijkse Dscoop Conferentie in Wenen. Deze conferentie biedt talloze netwerk mogelijkheden met andere print professionals, om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën, of deze uit te wisselen. We zullen met verschillende solution partners en HP specialisten aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat u weer helemaal op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen HP en de grafische industrie. Klik op onderstaande afbeelding om een idee te krijgen hoe de conferentie vorig jaar was geweest.

© .

We hopen u graag te mogen verwelkomen bij deze inspirerende en educatieve conferentie.

U kunt zich registreren via onderstaande link. Als u meer vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via: marketing.indigo@hp.com.

© .
We willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de jaarlijkse Dscoop Conferentie in Wenen. Deze conferentie biedt talloze netwerk mogelijkheden met andere print professionals, om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën, of deze uit te wisselen. We zullen met verschillende solution partners en HP specialisten aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat u weer helemaal op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen HP en de grafische industrie. Klik op onderstaande afbeelding om een idee te krijgen hoe de conferentie vorig jaar was geweest.We hopen u graag te mogen verwelkomen bij deze inspirerende en educatieve conferentie. U kunt zich registreren via onderstaande link. Als u meer vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via: marketing.indigo@hp.com.