Twee keer zo snel en dubbel zo productief, ontdek Konica Minolta AccurioPress 6272P. Dankzij deze productieprinter kan u rekenen op een efficiënte en naadloze productie, met als gevolg een verhoogde omzet en een hogere verwerkingscapaciteit!

De dual-enginetechnologie, waarbij meer dan 15.000 beelden per uur kunnen worden geprint in één geïntegreerd productieproces, is de kern van deze onlangs door Konica Minolta gelanceerde zwart-wit machine. De AccurioPress 6272P ondersteunt de Commerciële drukkers, print-for-pay-services en centrale interne printfaciliteiten in hun hedendaagse omgeving voor dubbelzijdig zwart-wit printen in grote volumes.

Deze lancering is weer een voorbeeld van hoe Konica Minolta de digitale transformatie van de bedrijven per sector en bedrijfstak ondersteunt, door middel van geavanceerde automatisering, minder menselijke interventie en een hogere productiviteit met tastbare effecten die leiden tot een hogere output van hoge kwaliteit met minder afval.

Ontdek hier de volledige kenmerken van de AccurioPress 6272P en hier het persbericht.

Twee keer zo snel en dubbel zo productief, ontdek Konica Minolta AccurioPress 6272P. Dankzij deze productieprinter kan u rekenen op een efficiënte en naadloze productie, met als gevolg een verhoogde omzet en een hogere verwerkingscapaciteit! De dual-enginetechnologie, waarbij meer dan 15.000 beelden per uur kunnen worden geprint in één geïntegreerd productieproces, is de kern van deze onlangs door Konica Minolta gelanceerde zwart-wit machine. De AccurioPress 6272P ondersteunt de Commerciële drukkers, print-for-pay-services en centrale interne printfaciliteiten in hun hedendaagse omgeving voor dubbelzijdig zwart-wit printen in grote volumes.Deze lancering is weer een voorbeeld van hoe Konica Minolta de digitale transformatie van de bedrijven per sector en bedrijfstak ondersteunt, door middel van geavanceerde automatisering, minder menselijke interventie en een hogere productiviteit met tastbare effecten die leiden tot een hogere output van hoge kwaliteit met minder afval.Ontdek hier de volledige kenmerken van de AccurioPress 6272P en hier het persbericht.