Ondertussen bestaan er varianten, soorten en maten om voor elke specifieke vraag een fantastisch antwoord te formuleren. In de vorm van een map.

Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud.

Een goede opbergmap kent geen grenzen.

Een recht of ronde rug? Liggend of staand?

Groot, klein, ongeveer in 't midden of nog iets anders?

Met afgeronde hoeken?

Twee, drie of vier ringen, en in welk kleur?

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. En als we dan toch op grenzen botsen, doet onze fijne handafwerking waar nodig de rest.

Wij maken wat u wenst. Zo eenvoudig is het.

Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder, contacteer Pauline Clarysse of Mieke Hellyn. Na een bezoek aan ons Experience Center zal u nooit nog zomaar 'ringmap' zeggen tegen onze topproducten. Ga naar onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Of vraag eenvoudig en snel een offerte aan via www.ringmap.be

Ondertussen bestaan er varianten, soorten en maten om voor elke specifieke vraag een fantastisch antwoord te formuleren. In de vorm van een map. Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud. Een goede opbergmap kent geen grenzen. Een recht of ronde rug? Liggend of staand?Groot, klein, ongeveer in 't midden of nog iets anders?Met afgeronde hoeken?Twee, drie of vier ringen, en in welk kleur? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. En als we dan toch op grenzen botsen, doet onze fijne handafwerking waar nodig de rest. Wij maken wat u wenst. Zo eenvoudig is het. Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder, contacteer Pauline Clarysse of Mieke Hellyn. Na een bezoek aan ons Experience Center zal u nooit nog zomaar 'ringmap' zeggen tegen onze topproducten. Ga naar onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Of vraag eenvoudig en snel een offerte aan via www.ringmap.be