Ondertussen bestaan er varianten, soorten en maten om voor elke specifieke vraag een fantastisch antwoord te formuleren. In de vorm van een map.

Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud.

De wens van Compagnon de Route:

Wij mochten voor Compagnon de route deze mooie doosmap maken voor hun onderwegwijzer. Alles werd gemaakt met duurzaamheid en kwaliteit in gedachte. Zo werd bv. de bodem in de kraft bevestigd voor extra stevigheid. Compagnon de route is gespecialiseerd in persoonlijke en professionele groei en preventie van stress en burn-out. Zij werken met een uniek routeconcept dat je terugvindt op hun website.

Compagnon de Route vertelt:

"Jullie hebben prachtig werk geleverd. De stalen die jullie ons indertijd hadden toegestuurd, maakten al een indruk. Hoogwaardige afwerking, kwalitatieve materialen, stevig gebouwd. Maar het bleef toch wel een beetje spannend of ons eigen ontwerp, en de keuzes die je en route maakt, of die ook tot zo'n mooi resultaat gaan leiden... en het is echt perfect (zegt een perfectionist, die net een verkeerde druk van de kaarten heeft afgekeurd). Het voldoet volledig aan de verwachtingen. Het ligt goed in de hand, het voelt aangenaam, het is leuk om open te doen, het lintje doet zijn werk, ... Jullie hebben enorm goed geluisterd naar wat wij willen en zijn erin geslaagd om dat idee, dat beeld dat wij in gedachten hadden, om dat in de realiteit te zetten. En dat ook nog eens met een heel mooie timing. De vlotte communicatie, jullie betrokkenheid op onze vraag, ... we zijn heel content. We hebben jullie reeds aanbevolen aan een collega-ondernemer die intussen ook een blije klant is, en we zullen dat in de toekomst zeker nog doen. Dankjewel!"

Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder, contacteer Pauline Clarysse of Mieke Hellyn. Ga naar onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.

Ondertussen bestaan er varianten, soorten en maten om voor elke specifieke vraag een fantastisch antwoord te formuleren. In de vorm van een map. Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud. De wens van Compagnon de Route:Wij mochten voor Compagnon de route deze mooie doosmap maken voor hun onderwegwijzer. Alles werd gemaakt met duurzaamheid en kwaliteit in gedachte. Zo werd bv. de bodem in de kraft bevestigd voor extra stevigheid. Compagnon de route is gespecialiseerd in persoonlijke en professionele groei en preventie van stress en burn-out. Zij werken met een uniek routeconcept dat je terugvindt op hun website.Compagnon de Route vertelt: "Jullie hebben prachtig werk geleverd. De stalen die jullie ons indertijd hadden toegestuurd, maakten al een indruk. Hoogwaardige afwerking, kwalitatieve materialen, stevig gebouwd. Maar het bleef toch wel een beetje spannend of ons eigen ontwerp, en de keuzes die je en route maakt, of die ook tot zo'n mooi resultaat gaan leiden... en het is echt perfect (zegt een perfectionist, die net een verkeerde druk van de kaarten heeft afgekeurd). Het voldoet volledig aan de verwachtingen. Het ligt goed in de hand, het voelt aangenaam, het is leuk om open te doen, het lintje doet zijn werk, ... Jullie hebben enorm goed geluisterd naar wat wij willen en zijn erin geslaagd om dat idee, dat beeld dat wij in gedachten hadden, om dat in de realiteit te zetten. En dat ook nog eens met een heel mooie timing. De vlotte communicatie, jullie betrokkenheid op onze vraag, ... we zijn heel content. We hebben jullie reeds aanbevolen aan een collega-ondernemer die intussen ook een blije klant is, en we zullen dat in de toekomst zeker nog doen. Dankjewel!" Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder, contacteer Pauline Clarysse of Mieke Hellyn. Ga naar onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.