Ondertussen bestaan er varianten, soorten en maten om voor elke specifieke vraag een fantastisch antwoord te formuleren. In de vorm van een map.

Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud.

De wens van Croky:

Voor de Croky Coins spaaractie wilde Croky graag mooie passende verzamelmappen om de coins in te bewaren. Het resultaat: een mooie kleurrijke Croky ringmap (met insteekhoesje). Daarnaast zijn er ook nog andere leuke gadgets zoals deze handige Croky elastomap. De mappen zijn helemaal ondergedompeld in het thema van de Croky Coins!

Croky vertelt:

"Bij Croky hebben wij een heel positieve ervaring met DUCAJU. Wij ontvingen heel snel een voorstel op maat, hadden een heel vlotte en nauwkeurige opvolging tijdens de creatie van onze mappen en zijn heel tevreden over de kwaliteit van de geleverde goederen."

Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder, contacteer Pauline Clarysse of Mieke Hellyn. Na een bezoek aan ons Experience Center zal u nooit nog zomaar 'ringmap' zeggen tegen onze topproducten. Ga naar onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.

Ondertussen bestaan er varianten, soorten en maten om voor elke specifieke vraag een fantastisch antwoord te formuleren. In de vorm van een map. Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud. De wens van Croky:Voor de Croky Coins spaaractie wilde Croky graag mooie passende verzamelmappen om de coins in te bewaren. Het resultaat: een mooie kleurrijke Croky ringmap (met insteekhoesje). Daarnaast zijn er ook nog andere leuke gadgets zoals deze handige Croky elastomap. De mappen zijn helemaal ondergedompeld in het thema van de Croky Coins!Croky vertelt: "Bij Croky hebben wij een heel positieve ervaring met DUCAJU. Wij ontvingen heel snel een voorstel op maat, hadden een heel vlotte en nauwkeurige opvolging tijdens de creatie van onze mappen en zijn heel tevreden over de kwaliteit van de geleverde goederen."Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder, contacteer Pauline Clarysse of Mieke Hellyn. Na een bezoek aan ons Experience Center zal u nooit nog zomaar 'ringmap' zeggen tegen onze topproducten. Ga naar onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.