Vraag: een luxe-omplakte doos voor een magnetisch designelement, waarbij op de verpakking duidelijk is om welke afwerking het gaat.

Onze oplossing: diverse bodem-dekseldozen met bijhorende hout- en marble-look sleeves. Op het doosje staat het logo, op de sleeve toont een gekleurd bolletje dat het om een afwerking in hout of marmer gaat.

Op zoek naar inspiratie?

Bezoek onze nieuwe website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Komt u onze producten liever zien, voelen en aanraken? Ook dat kan, in ons Experience Center.

Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.

Vraag: een luxe-omplakte doos voor een magnetisch designelement, waarbij op de verpakking duidelijk is om welke afwerking het gaat.Onze oplossing: diverse bodem-dekseldozen met bijhorende hout- en marble-look sleeves. Op het doosje staat het logo, op de sleeve toont een gekleurd bolletje dat het om een afwerking in hout of marmer gaat.Op zoek naar inspiratie?Bezoek onze nieuwe website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Komt u onze producten liever zien, voelen en aanraken? Ook dat kan, in ons Experience Center. Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.