Door de ruime keuze uit de vele materiaal- en afwerkingsmogelijkheden zal de stalenmap perfect passen bij uw stalencollectie en uw huisstijl.

Krasvrij, glanzend of luxe linnen-look?

Groot, klein, ongeveer in't midden of nog iets anders?

Afgewerkt met een spot-uv, preeg of foliedruk?

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Die van u dus ook!

De wens van Louverdrape:

Louverdrape ontwikkelt reeds meer dan 60 jaar raamdecoratie en zit sinds 2021 in een nieuw jasje. Voor de houten jaloezieën van Louverdrape hebben wij een magnetische stalenbox met mousse geproduceerd, helemaal vormgegeven in de nieuwe huisstijl.

Louverdrape vertelt:

"De samenwerking met DUCAJU was een aangename ervaring voor ons. Onze nieuwe collectie houten jaloezieën in onze nieuwe huisstijl mag absoluut gezien worden, mede dankzij hen! De communicatie verliep vlot en helder, er was ondersteuning van start tot finish. Al van in concept fase maken de mensen bij hen het verschil. Er werd meegedacht en kort op de bal gespeeld. De nodige kennis, expertise en ervaring is duidelijk aanwezig. Gemaakte afspraken en beloftes werden mooi nageleefd. Kortom, een fijne samenwerking (voor herhaling vatbaar)."

Heeft u nood aan een beetje inspiratie? Ideeën? Een beeld van wat kan?

U kan uw stalenmap helemaal naar uw hand zetten. Contacteer pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com. Bezoek onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.

Door de ruime keuze uit de vele materiaal- en afwerkingsmogelijkheden zal de stalenmap perfect passen bij uw stalencollectie en uw huisstijl.Krasvrij, glanzend of luxe linnen-look?Groot, klein, ongeveer in't midden of nog iets anders?Afgewerkt met een spot-uv, preeg of foliedruk?Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Die van u dus ook!De wens van Louverdrape:Louverdrape ontwikkelt reeds meer dan 60 jaar raamdecoratie en zit sinds 2021 in een nieuw jasje. Voor de houten jaloezieën van Louverdrape hebben wij een magnetische stalenbox met mousse geproduceerd, helemaal vormgegeven in de nieuwe huisstijl.Louverdrape vertelt: "De samenwerking met DUCAJU was een aangename ervaring voor ons. Onze nieuwe collectie houten jaloezieën in onze nieuwe huisstijl mag absoluut gezien worden, mede dankzij hen! De communicatie verliep vlot en helder, er was ondersteuning van start tot finish. Al van in concept fase maken de mensen bij hen het verschil. Er werd meegedacht en kort op de bal gespeeld. De nodige kennis, expertise en ervaring is duidelijk aanwezig. Gemaakte afspraken en beloftes werden mooi nageleefd. Kortom, een fijne samenwerking (voor herhaling vatbaar)."Heeft u nood aan een beetje inspiratie? Ideeën? Een beeld van wat kan?U kan uw stalenmap helemaal naar uw hand zetten. Contacteer pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com. Bezoek onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.