De staande display houdt het graag strak en rechtop. Horizontaal of verticaal, dat maakt hem minder iets uit. Of het nu met een losse voet is, een onopvallende rillijn of een vaste steun, als het maar stevig overeind blijft. Op elk vlak: visueel krachtig, de aandacht trekkend en uw boodschap brengend.

Dat is en blijft de focus: met rechte rug, trots en overtuigd uw product aanprijzen.

NONA JUNE: STAANDE DISPLAY

Vraag: Een presentatiemiddel waarbij onze klant in 1 oogopslag kan zien waar NONA June voor staat.

Onze oplossing: Wij maakten voor NONA June, een non-alcoholische gin, deze mooie pancarte met voet. Als afwerking gebruikte wij een soft touch vernis. Met soft touch vernis is het mogelijk een uiterst mat effect te verkrijgen. De pancarte voelt hierdoor heel zacht aan. Soft touch vernis beschermt je presentatiemateriaal, wat de levensduur verlengt.

Op zoek naar inspiratie?

Bezoek onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Komt u onze producten liever zien, voelen en aanraken? Ook dat kan, in ons Experience Center.

Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.

De staande display houdt het graag strak en rechtop. Horizontaal of verticaal, dat maakt hem minder iets uit. Of het nu met een losse voet is, een onopvallende rillijn of een vaste steun, als het maar stevig overeind blijft. Op elk vlak: visueel krachtig, de aandacht trekkend en uw boodschap brengend. Dat is en blijft de focus: met rechte rug, trots en overtuigd uw product aanprijzen. NONA JUNE: STAANDE DISPLAYVraag: Een presentatiemiddel waarbij onze klant in 1 oogopslag kan zien waar NONA June voor staat.Onze oplossing: Wij maakten voor NONA June, een non-alcoholische gin, deze mooie pancarte met voet. Als afwerking gebruikte wij een soft touch vernis. Met soft touch vernis is het mogelijk een uiterst mat effect te verkrijgen. De pancarte voelt hierdoor heel zacht aan. Soft touch vernis beschermt je presentatiemateriaal, wat de levensduur verlengt.Op zoek naar inspiratie?Bezoek onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Komt u onze producten liever zien, voelen en aanraken? Ook dat kan, in ons Experience Center. Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.