Via een kleurrijke, opvallende display bereikt u verschillende doelen ineens:

  • displays zetten uw product in de kijker,
  • ze trekken de aandacht van potentiële kopers
  • en maken een eventuele aankoop makkelijker.

Displays bestaan in soorten, maten en groottes. Subtiel of net heel opvallend. Ze worden door ons gemaakt in functie van hun specifieke doel. Wij kennen geen grenzen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

De wens van Oy:

Een originele, unieke display met speciale vorm die eruit springt in de apotheek: een uitdaging die wij vol enthousiasme aangrepen.

Oy vertelt:

"Onze samenwerking met ducaju was opnieuw bijzonder constructief. Ondanks de tijdsdruk werd heel veel aandacht besteed aan het ontwerp. Meedenken en try outs, geen moeite teveel om tot de ideale oplossing te komen. Afspraken worden nagekomen en jullie hielden ons stipt op de hoogte van de verschillende stappen waardoor Oy perfect on time werd gelanceerd."

Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com. Bezoek onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.

Via een kleurrijke, opvallende display bereikt u verschillende doelen ineens: Displays bestaan in soorten, maten en groottes. Subtiel of net heel opvallend. Ze worden door ons gemaakt in functie van hun specifieke doel. Wij kennen geen grenzen, de mogelijkheden zijn eindeloos!De wens van Oy:Een originele, unieke display met speciale vorm die eruit springt in de apotheek: een uitdaging die wij vol enthousiasme aangrepen. Oy vertelt: "Onze samenwerking met ducaju was opnieuw bijzonder constructief. Ondanks de tijdsdruk werd heel veel aandacht besteed aan het ontwerp. Meedenken en try outs, geen moeite teveel om tot de ideale oplossing te komen. Afspraken worden nagekomen en jullie hielden ons stipt op de hoogte van de verschillende stappen waardoor Oy perfect on time werd gelanceerd."Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com. Bezoek onze website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken.