De stalen zitten lichtjes geklemd in een beschermend schuim. Het gekleurde schuim wordt gepresenteerd in een bijbehorende stalenbox. Resultaat? Een harmonieus afgewerkt geheel voor de perfecte productpresentatie bij je klant.

De wens van PCS:

Pool Cover Systems wil stalen in één oogopslag kunnen presenteren. De klant moet de stalen niet alleen kunnen zien, maar ook in handen kunnen nemen. Het resultaat: een handige drieluik stalenmap met uitneembare stalen. De stalen zitten lichtjes geklemd in de beschermende mousse, daardoor zijn ze makkelijk uit de inlegtray te halen en terug te leggen.

PCS vertelt:

"Met PCS zijn we héél tevreden over de samenwerking, het verloop en het resultaat van onze staalmappen. Ik moet eerlijk toegeven dat er hier en daar wat misliep, maar dit werd heel stipt en correct opgevolgd door jullie mensen!"

Wilt u producten op een creatieve en overzichtelijke manier presenteren met of zonder mousse? Kom eens langs in ons Experience Center, want wij helpen u graag verder hoe complex uw vraag ook is. Neem contact op met ons verkoopteam via sales@ducaju.comof ga naar www.ducaju.com voor inspiratie.

De stalen zitten lichtjes geklemd in een beschermend schuim. Het gekleurde schuim wordt gepresenteerd in een bijbehorende stalenbox. Resultaat? Een harmonieus afgewerkt geheel voor de perfecte productpresentatie bij je klant.De wens van PCS:Pool Cover Systems wil stalen in één oogopslag kunnen presenteren. De klant moet de stalen niet alleen kunnen zien, maar ook in handen kunnen nemen. Het resultaat: een handige drieluik stalenmap met uitneembare stalen. De stalen zitten lichtjes geklemd in de beschermende mousse, daardoor zijn ze makkelijk uit de inlegtray te halen en terug te leggen.PCS vertelt: "Met PCS zijn we héél tevreden over de samenwerking, het verloop en het resultaat van onze staalmappen. Ik moet eerlijk toegeven dat er hier en daar wat misliep, maar dit werd heel stipt en correct opgevolgd door jullie mensen!"Wilt u producten op een creatieve en overzichtelijke manier presenteren met of zonder mousse? Kom eens langs in ons Experience Center, want wij helpen u graag verder hoe complex uw vraag ook is. Neem contact op met ons verkoopteam via sales@ducaju.comof ga naar www.ducaju.com voor inspiratie.