De showcard is de hangende variant van de display. Deze letterlijk aandachtstrekker is groot en toch handig, trekt de aandacht op ooghoogte. Hij is aanwezig, hard to miss en toch struikelt hier niemand over. Showcards zijn ideaal om de aandacht van je klanten te vangen.

De wens van Scabal:

Het luxe maatpakkenmerk Scabal vertrouwde ons de productie van hun nieuwe showcards toe. Scabal gebruikt enkel de fijnste luxueuze stoffen voor een uitstraling, comfort en functionaliteit om u tegen te zeggen. Deze stijlvolle showcards zijn onderdeel van een assortiment aan POS materiaal en geven weer welke stof gebruikt is voor de maatpakken.

Scabal vertelt:

"Uitermate tevreden over de vlotte samenwerking - ons contact verliep van bij de start heel vlot en de begeleiding, productie en uitlevering liepen perfect."

Wij maken u graag wegwijs in de wondere wereld van de display, tonen u wat de mogelijkheden zijn en vooral welke effecten u ermee kan creëren. Neem contact op met ons verkoopteam via sales@ducaju.comof ga naar www.ducaju.com voor inspiratie.

De showcard is de hangende variant van de display. Deze letterlijk aandachtstrekker is groot en toch handig, trekt de aandacht op ooghoogte. Hij is aanwezig, hard to miss en toch struikelt hier niemand over. Showcards zijn ideaal om de aandacht van je klanten te vangen.De wens van Scabal:Het luxe maatpakkenmerk Scabal vertrouwde ons de productie van hun nieuwe showcards toe. Scabal gebruikt enkel de fijnste luxueuze stoffen voor een uitstraling, comfort en functionaliteit om u tegen te zeggen. Deze stijlvolle showcards zijn onderdeel van een assortiment aan POS materiaal en geven weer welke stof gebruikt is voor de maatpakken.Scabal vertelt: "Uitermate tevreden over de vlotte samenwerking - ons contact verliep van bij de start heel vlot en de begeleiding, productie en uitlevering liepen perfect."Wij maken u graag wegwijs in de wondere wereld van de display, tonen u wat de mogelijkheden zijn en vooral welke effecten u ermee kan creëren. Neem contact op met ons verkoopteam via sales@ducaju.comof ga naar www.ducaju.com voor inspiratie.