Het drukwerk, de lijm en het gekozen laminaat worden op onze machines perfect op elkaar afgestemd om een perfecte hechting te garanderen en een eventuele nabewerking zonder kwaliteitsverlies mogelijk te maken.

Wij bieden ook de nodige oplossingen aan voor de voedingsindustrie. Niet alleen hebben we verscheidene types van plastificatie in ons gamma die een beschermende barrière bieden voor de voedingsmiddelen, maar hebben we ook de knowhow in huis om volgens de strenge vereisten te werken die door deze sector worden opgelegd.

Het aanbod van de soorten hoogkwalitatieve plastificatiefilm is groot: Mat, Glanzend, Soft Touch, Linnenstructuur, Wafelstructuur, Krasvrij mat, Goud- en zilverfolie, Lederstructuur, Antibacterieel, Hoogglans, Ecofilm, Holografisch, ...

De meest voorkomende hebben we gebundeld op onze Pinterest. Heeft u een concreet project waarbij wij u kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Pauline of Mieke want wij helpen u graag verder hoe complex uw vraag ook is.

Het drukwerk, de lijm en het gekozen laminaat worden op onze machines perfect op elkaar afgestemd om een perfecte hechting te garanderen en een eventuele nabewerking zonder kwaliteitsverlies mogelijk te maken.Wij bieden ook de nodige oplossingen aan voor de voedingsindustrie. Niet alleen hebben we verscheidene types van plastificatie in ons gamma die een beschermende barrière bieden voor de voedingsmiddelen, maar hebben we ook de knowhow in huis om volgens de strenge vereisten te werken die door deze sector worden opgelegd.Het aanbod van de soorten hoogkwalitatieve plastificatiefilm is groot: Mat, Glanzend, Soft Touch, Linnenstructuur, Wafelstructuur, Krasvrij mat, Goud- en zilverfolie, Lederstructuur, Antibacterieel, Hoogglans, Ecofilm, Holografisch, ...De meest voorkomende hebben we gebundeld op onze Pinterest. Heeft u een concreet project waarbij wij u kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Pauline of Mieke want wij helpen u graag verder hoe complex uw vraag ook is.