Daarom laten we u graag kennis maken met de mousse leverancier van ducaju! Voor vele staalprojecten gebruiken wij vaak een integratie van mousse. Dit om de stalen stevig in de box/map te houden. Brainstormsessies met de mousseman zijn dan ook noodzakelijk voor een geslaagd eindresultaat!

Benieuwd hoe wij uw project zullen aanpakken? Ontdek het hier.

Wilt u producten op een creatieve en overzichtelijke manier presenteren met of zonder mousse? Kom eens langs in ons Experience Center, want wij helpen u graag verder hoe complex uw vraag ook is of contacteer ons via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.

Daarom laten we u graag kennis maken met de mousse leverancier van ducaju! Voor vele staalprojecten gebruiken wij vaak een integratie van mousse. Dit om de stalen stevig in de box/map te houden. Brainstormsessies met de mousseman zijn dan ook noodzakelijk voor een geslaagd eindresultaat!Benieuwd hoe wij uw project zullen aanpakken? Ontdek het hier.Wilt u producten op een creatieve en overzichtelijke manier presenteren met of zonder mousse? Kom eens langs in ons Experience Center, want wij helpen u graag verder hoe complex uw vraag ook is of contacteer ons via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.