Bovenstaand klembord is afgewerkt met een ecologische matte plastificatie op basis van plantaardige grondstoffen en we voegden er ook een handige balpenhouder bij inclusief balpen met ons eigen logo. Dat schrijft eens zo goed!

We kennen een klembord allemaal als een praktische en compacte manier om losse documenten samen te bewaren, maar door het bedrukken ervan is het een ideale tool om je merk te tonen en verhalen te vertellen.

Benieuwd naar ons verhaal? Ons gepersonaliseerde klembord vertelt het je graag.

Vraag je exemplaar aan via Pauline of Mieke. Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

Bovenstaand klembord is afgewerkt met een ecologische matte plastificatie op basis van plantaardige grondstoffen en we voegden er ook een handige balpenhouder bij inclusief balpen met ons eigen logo. Dat schrijft eens zo goed!We kennen een klembord allemaal als een praktische en compacte manier om losse documenten samen te bewaren, maar door het bedrukken ervan is het een ideale tool om je merk te tonen en verhalen te vertellen.Benieuwd naar ons verhaal? Ons gepersonaliseerde klembord vertelt het je graag. Vraag je exemplaar aan via Pauline of Mieke. Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan hier de mogelijkheden!