Dit uniek design weerspiegelt de kracht van papier. Het is een perfecte symbiose tussen design en recycling. Eco Kraft geeft uw drukwerk een tijdloos maar tegelijkertijd hedendaags design. Het matte oppervlak zorgt ervoor dat de look en feel meteen juist zitten.

Het is beschikbaar in wit, naturel en bruin in 2 gramgewichten, 120 en 300g/m².

Eco Kraft is geoptimaliseerd voor zowel offset, laser als voor HP indigo drukwerk. Daarnaast is het geschikt voor alle afwerkingstechnieken.

Eco Kraft beschikt over een FSC mix credit label.

Staal nodig? Stuur een e-mail naar samples@igepa.be of bel ons op 09 325 45 45.

www.igepa.be

Dit uniek design weerspiegelt de kracht van papier. Het is een perfecte symbiose tussen design en recycling. Eco Kraft geeft uw drukwerk een tijdloos maar tegelijkertijd hedendaags design. Het matte oppervlak zorgt ervoor dat de look en feel meteen juist zitten. Het is beschikbaar in wit, naturel en bruin in 2 gramgewichten, 120 en 300g/m².Eco Kraft is geoptimaliseerd voor zowel offset, laser als voor HP indigo drukwerk. Daarnaast is het geschikt voor alle afwerkingstechnieken.Eco Kraft beschikt over een FSC mix credit label.Staal nodig? Stuur een e-mail naar samples@igepa.be of bel ons op 09 325 45 45.www.igepa.be