Creëer meerwaarde

Iedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Venttri bent u hiervoor aan het goede adres. Door het omplakken van karton creëren we meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereiken we een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Venttri.

Blinde magneetsluiting

Wilt u dat de doos mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van.

Onze presentatiedozen:

  • zijn in ieder gewenst formaat verkrijgbaar: van klein tot XL formaat;
  • zijn beschikbaar in diverse materialen;
  • kunnen worden geleverd met een schuiminterieur. U heeft hierbij de keuze uit diverse soorten en kleuren schuim;
  • maken we met uw eigen bedrukking. U kunt zelf drukwerk aanleveren of door ons laten verzorgen.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Creëer meerwaardeIedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Venttri bent u hiervoor aan het goede adres. Door het omplakken van karton creëren we meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereiken we een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Venttri.Blinde magneetsluitingWilt u dat de doos mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van.Onze presentatiedozen:Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.