Esko's software- en hardwareoplossingen kunnen helpen om inactieve tijd uit te sluiten bij de ontwerpcreatie, in de prepress, op de printer of pers en op de afwerkingstafel. Denk bijvoorbeeld aan de 3D-ontwerpoplossing Studio en Automation Engine, een gespecialiseerde workflowoplossing.

Op FESPA wordt ook Esko Device Manager in de kijker gezet. Deze nieuwe oplossing biedt iedereen in het bedrijf een beeld van de status van hun digitale afwerkingstafels. De oplossing wordt gebruikt om de jobstatus te communiceren en helpt om jobs efficiënter te beheren op basis van precieze schattingen van de snijtijd en de substraatkeuze. Last but not least is er het gestroomlijnde en verbeterde Kongsberg tafelportfolio. Op basis van het soort werk dat klanten doorgaans produceren, kunnen ze een keuze maken uit twee hoofdfamilies: Kongsberg X en Kongsberg C.

Esko's software- en hardwareoplossingen kunnen helpen om inactieve tijd uit te sluiten bij de ontwerpcreatie, in de prepress, op de printer of pers en op de afwerkingstafel. Denk bijvoorbeeld aan de 3D-ontwerpoplossing Studio en Automation Engine, een gespecialiseerde workflowoplossing. Op FESPA wordt ook Esko Device Manager in de kijker gezet. Deze nieuwe oplossing biedt iedereen in het bedrijf een beeld van de status van hun digitale afwerkingstafels. De oplossing wordt gebruikt om de jobstatus te communiceren en helpt om jobs efficiënter te beheren op basis van precieze schattingen van de snijtijd en de substraatkeuze. Last but not least is er het gestroomlijnde en verbeterde Kongsberg tafelportfolio. Op basis van het soort werk dat klanten doorgaans produceren, kunnen ze een keuze maken uit twee hoofdfamilies: Kongsberg X en Kongsberg C.