Creëer meerwaarde

Iedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Venttri bent u hiervoor aan het goede adres, vanaf een oplage van circa 100 stuks. Door het omplakken van karton creëren we meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereiken we een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Venttri.

Blinde magneetsluiting

Wilt u dat de doosband mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van. Meer informatie over het doosje in de afbeelding vindt u op de website: scharnierdoos.

Onze presentatiedozen:

  • zijn in ieder gewenst formaat verkrijgbaar: van klein tot XL formaat;
  • zijn beschikbaar in diverse materialen;
  • kunnen worden geleverd met een schuiminterieur. U heeft hierbij de keuze uit diverse soorten en kleuren schuim;
  • maken we met uw eigen bedrukking. U kunt zelf drukwerk aanleveren of door ons laten verzorgen.

Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +32 47 08 47 407. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Creëer meerwaardeIedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Venttri bent u hiervoor aan het goede adres, vanaf een oplage van circa 100 stuks. Door het omplakken van karton creëren we meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereiken we een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Venttri.Blinde magneetsluitingWilt u dat de doosband mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van. Meer informatie over het doosje in de afbeelding vindt u op de website: scharnierdoos.Onze presentatiedozen:Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +32 47 08 47 407. Onze adviseurs denken graag met u mee!