Het lijdt geen twijfel dat de etikettendruk zich in sneltreinvaart digitaliseert. Enkele cijfers maken dat duidelijk: volgens een onderzoek van Smithers Pira vertegenwoordigt de digitale of hybride druk vandaag bijna 35% van de totale waarde van de productie. De digitale etikettendruk zou nu al 12,6 miljard dollar waard zijn en dat bedrag moet tegen 2032 tot 20 miljard stijgen. Het segment heeft dus potentieel! De etikettenconverters hebben dat goed begrepen: volgens een ander onderzoek (FINAT) zou één op de drie overwegen om dit jaar in de digitale productie te investeren.

Deze trend werd duidelijk bevestigd door het succes van Konica Minolta op Labelexpo. Met een focus op volledige productieworkflows in de verpakkings- en labelsector presenteerde de technologieleider innovatieve end-to-end ecosystemen om klanten en andere aanwezigen te laten zien hoe ze mogelijkheden kunnen heroverwegen.

Lees meer over labelprinting en het succes van de Labelexpo op deze pagina

Ontdek onze digitale labelproductieprinters hier

Het lijdt geen twijfel dat de etikettendruk zich in sneltreinvaart digitaliseert. Enkele cijfers maken dat duidelijk: volgens een onderzoek van Smithers Pira vertegenwoordigt de digitale of hybride druk vandaag bijna 35% van de totale waarde van de productie. De digitale etikettendruk zou nu al 12,6 miljard dollar waard zijn en dat bedrag moet tegen 2032 tot 20 miljard stijgen. Het segment heeft dus potentieel! De etikettenconverters hebben dat goed begrepen: volgens een ander onderzoek (FINAT) zou één op de drie overwegen om dit jaar in de digitale productie te investeren.Deze trend werd duidelijk bevestigd door het succes van Konica Minolta op Labelexpo. Met een focus op volledige productieworkflows in de verpakkings- en labelsector presenteerde de technologieleider innovatieve end-to-end ecosystemen om klanten en andere aanwezigen te laten zien hoe ze mogelijkheden kunnen heroverwegen. Lees meer over labelprinting en het succes van de Labelexpo op deze paginaOntdek onze digitale labelproductieprinters hier