EERSTE EDITIE 4.0 ARGOS INSPIRATION DAYS OPEN HOUSE EVENT

Begin maart 2018, ontdekt u tijdens de Argos Inspiration Days, op één gigantisch interactief 2000m2-platform, de complete workflow, van document creatie tot Web to Print, afwerking en aflevering.

Welkom bij de eerste Argos Inspiration Days, waar meer dan 30 exposanten uit meer dan 10 landen hun nieuwste producten en diensten zullen presenteren: van prepress, tot print, afwerking en levering. De vakbeurs omvat een groot aantal top partner exposanten: Canon, Renz, Xeikon, Flint Group, Adobe, Plockmatic, Tecnau, Multigraf, Axode, Hunkeler en Argos Solutions!

EERSTE EDITIE 4.0 ARGOS INSPIRATION DAYS OPEN HOUSE EVENT

© .

"De grafische industrie is multidisciplinair en multisectorieel, waardoor productie, creatie en levering op een bepaald moment, voor elke professional, een noodzakelijke stap is. Daarom heb ik besloten om de Argos Inspiration Days te creëren en te co-organiseren door ondermeer alle aspecten van deze keten op één plek aan te bieden, met live demo's van de volledige digitale workflow", vertelt een enthousiaste Tony Michiels, oprichter en CEO van Argos Solutions.

Argos Inspiration Days vindt plaats op een unieke locatie, voor professionelen in de grafische industrie en aanverwanten, die allemaal op een efficiënte manier zaken willen doen. De organisatie verwacht meer dan 1000 bezoekers in 3 dagen van 6 tot 8 maart 2018 inbegrepen). Hoogtepunten zijn aanbieders van digitale print- en finishing oplossingen die een aantal van hun meest recente en innovatieve technologieën zullen demonstreren via een breed scala aan toepassingen.

Argos Inspiration Days is meer dan alleen een beurs. Het omvat ook een educatief conferentieprogramma van twee dagen, dat bezoekers waardevolle tools aanbiedt voor echte verrijking van de digitale evolutie, met directe impact op de printing markt en documentoplossingen. Dit alles gebeurt op een 2000m²mezzanine omringd door een unieke verzameling oldtimers, raceauto's en prototypen (onderdeel van Autoworld, een van de meest exclusieve automuseums ter wereld). Er worden op dinsdag -en woensdagavond, leuke netwerkevenementen georganiseerd. Niet te missen!

© .

Deze eerste editie is de beste manier om de nieuwste state of the art-oplossingen te ontdekken, die digitale printsystemen en afwerkingslijnen combineren. Wordt vervolgd...

Argos Solutions is Europa' s toonaangevende UV-coater producent en leverancier.

EMEA-hoofdkantoor gevestigd in Enghien (België).

Info-evenement: www.argosinspirationdays.com

Infobedrijf: www.argos-solutions.com

Lees meer over: