Met AccurioPro Flux, de nieuwe generatie van de succesvolle JT Suite-software, brengt Konica Minolta een softwaresuite voor prepress en het organiseren, automatiseren en optimaliseren van afdrukken. De software die meegroeit met de vereisten van de klant, zorgt voor maximale productiviteit en flexibiliteit binnen een minimale tijd.

Meteen krachtig

De sterke punten zijn de functies, zoals het beheer van plaatsing, voorbereiding en uitvoer. De software-oplossing is geoptimaliseerd voor de uitvoer op productie-apparaten van Konica Minolta. Bovendien kan de gebruiker ook afdrukapparaten van andere fabrikanten aansluiten. Zo kunnen de bedieners centraal alle apparaten in de printkamer bedienen.

Upgrades voor de ultieme ervaring

De volledige softwaresuite kan individueel aan de behoeftes van de gebruikers worden aangepast. Naarmate de vereisten veranderen, kunnen extra functies worden toegevoegd voor een maximale productiviteit. Drie varianten bestaan: Essential, Premium, Ultimate.

De basissuite, AccurioPro Flux Essential, zorgt voor een gecentraliseerd controlepunt voor de afdrukafdeling, met inbegrip van functies voor voorbereiding en controle.

De gebruikers van de Premium-versie genieten van automatisering van de afdrukworkflow, rapporteringsopties en interne opdrachtverwerking. AccurioPro Flux Premium werkt met een afdrukworkflow die gebaseerd is op opdrachttickets en geeft de klant zo een hulpmiddel om eenvoudig en vlot afdrukproducten mee te bestellen.

AccurioPro Flux Ultimate beschikt over extra functies, zoals een web-to-print webshop, waardoor afdrukdienstverleners, interne afdrukafdelingen, openbare instanties en het onderwijs op een veilige en op tickets gebaseerde manier, afdrukken online bestellen.

Meer info: info@konicaminolta.be of 02/717.08.83

Met AccurioPro Flux, de nieuwe generatie van de succesvolle JT Suite-software, brengt Konica Minolta een softwaresuite voor prepress en het organiseren, automatiseren en optimaliseren van afdrukken. De software die meegroeit met de vereisten van de klant, zorgt voor maximale productiviteit en flexibiliteit binnen een minimale tijd. Meteen krachtigDe sterke punten zijn de functies, zoals het beheer van plaatsing, voorbereiding en uitvoer. De software-oplossing is geoptimaliseerd voor de uitvoer op productie-apparaten van Konica Minolta. Bovendien kan de gebruiker ook afdrukapparaten van andere fabrikanten aansluiten. Zo kunnen de bedieners centraal alle apparaten in de printkamer bedienen. Upgrades voor de ultieme ervaringDe volledige softwaresuite kan individueel aan de behoeftes van de gebruikers worden aangepast. Naarmate de vereisten veranderen, kunnen extra functies worden toegevoegd voor een maximale productiviteit. Drie varianten bestaan: Essential, Premium, Ultimate. De basissuite, AccurioPro Flux Essential, zorgt voor een gecentraliseerd controlepunt voor de afdrukafdeling, met inbegrip van functies voor voorbereiding en controle.De gebruikers van de Premium-versie genieten van automatisering van de afdrukworkflow, rapporteringsopties en interne opdrachtverwerking. AccurioPro Flux Premium werkt met een afdrukworkflow die gebaseerd is op opdrachttickets en geeft de klant zo een hulpmiddel om eenvoudig en vlot afdrukproducten mee te bestellen. AccurioPro Flux Ultimate beschikt over extra functies, zoals een web-to-print webshop, waardoor afdrukdienstverleners, interne afdrukafdelingen, openbare instanties en het onderwijs op een veilige en op tickets gebaseerde manier, afdrukken online bestellen. Meer info: info@konicaminolta.be of 02/717.08.83