Ook het bestandsbeheer is efficiënter en overzichtelijker geworden. "In een oogopslag zie ik welke bestanden in de wachtrij staan en welke zijn afgedrukt. Ik kan het aantal opdrachten en afdrukken voor elke willekeurige periode zien. Het dashboard van Fiery Navigator geeft me een volledig overzicht van de productie, weergegeven in grafieken en diagrammen. Ik kan de productie analyseren, de productiviteit van mijn machines vergelijken en zien hoeveel papier ik heb gebruikt."

Alle data in de machines, inclusief gegevens van het kleurbeheer, worden voortdurend gesynchroniseerd met de Fiery workflow. Klop: "Als ik het papier in de machines vervang, is dat onmiddellijk zichtbaar op het beeldscherm. In dezelfde werkomgeving vind ik bijna alles wat ik nodig heb om complete producten te maken. Met Fiery Impose is impositie een koud kunstje. Het is eenvoudig om een impositievorm op te slaan als template, zodat ik het opnieuw kan gebruiken voor een herhaalorder."

Ook het bestandsbeheer is efficiënter en overzichtelijker geworden. "In een oogopslag zie ik welke bestanden in de wachtrij staan en welke zijn afgedrukt. Ik kan het aantal opdrachten en afdrukken voor elke willekeurige periode zien. Het dashboard van Fiery Navigator geeft me een volledig overzicht van de productie, weergegeven in grafieken en diagrammen. Ik kan de productie analyseren, de productiviteit van mijn machines vergelijken en zien hoeveel papier ik heb gebruikt."Alle data in de machines, inclusief gegevens van het kleurbeheer, worden voortdurend gesynchroniseerd met de Fiery workflow. Klop: "Als ik het papier in de machines vervang, is dat onmiddellijk zichtbaar op het beeldscherm. In dezelfde werkomgeving vind ik bijna alles wat ik nodig heb om complete producten te maken. Met Fiery Impose is impositie een koud kunstje. Het is eenvoudig om een impositievorm op te slaan als template, zodat ik het opnieuw kan gebruiken voor een herhaalorder."