De verwerkers kunnen zo hun voedselverpakkingtoepassingen voor de digitale productie van etiketten uitschakelen dankzij de nieuwe lagemigratie-inkt van deze pers voor de productie van oppervlakken zonder contact met voedingswaren. De pers biedt eveneens een betere resolutie van 720 x 1260 dpi voor een nog verder geoptimaliseerde drukkwaliteit, meer duurzaamheid en een betere controle over de glans dankzij de Armor UVF- en UVR-bekledingen van EFI.

Deze nieuwe versie van de Jetrion-pers is ook heel wat veelzijdiger omdat ze mediacompatibiliteitsprofielen bevat voor een groter assortiment etiketten, met name Avery Dennison® dat wordt gebruikt voor duurzame etiketten en wijntoepassingen.

Door de online afwerkingsapparatuur die EFI als optie voorstelt, is de Jetrion een van de enige merken van digitale persen waarmee gebruikers enerzijds spoelen van blanco media kunnen plaatsen en anderzijds de gebruikte spoelen kunnen inzamelen, na uitkappen, schalmen en rillen van de rug.

De verwerkers kunnen zo hun voedselverpakkingtoepassingen voor de digitale productie van etiketten uitschakelen dankzij de nieuwe lagemigratie-inkt van deze pers voor de productie van oppervlakken zonder contact met voedingswaren. De pers biedt eveneens een betere resolutie van 720 x 1260 dpi voor een nog verder geoptimaliseerde drukkwaliteit, meer duurzaamheid en een betere controle over de glans dankzij de Armor UVF- en UVR-bekledingen van EFI. Deze nieuwe versie van de Jetrion-pers is ook heel wat veelzijdiger omdat ze mediacompatibiliteitsprofielen bevat voor een groter assortiment etiketten, met name Avery Dennison® dat wordt gebruikt voor duurzame etiketten en wijntoepassingen.Door de online afwerkingsapparatuur die EFI als optie voorstelt, is de Jetrion een van de enige merken van digitale persen waarmee gebruikers enerzijds spoelen van blanco media kunnen plaatsen en anderzijds de gebruikte spoelen kunnen inzamelen, na uitkappen, schalmen en rillen van de rug.