Tijdens de Hunkeler Innovation Days willen we u op de Canon stand de kracht van emotie in digitaal printen laten ervaren. We combineren hiervoor hoog kwalitatieve prints en afwerking met variabele data op industriële schaal.

In samenwerking met Hunkeler en zijn partners, zal Canon u een uitgebreid gamma toepassingen voorstellen met hoge toegevoegde waarde, in het domein van direct mail, transactionele communicatie, magazines, catalogi, ..

U kan ook kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op de Océ ProStream 1000. Dankzij deze ontwikkelingen zijn nog meer toepassingen mogelijk, kan op meer media worden geprint en is de printkwaliteit nog verbeterd.

Op de Océ VarioPrint i-series, demonstreren we de kracht van automatisatie van de volledige productie workflow door in één document verschillende media te combineren.

Met de imagePRESS C10000VP zullen we documenten produceren die reële emotie uitdragen.

Daarnaast zullen onze partners ook toepassingen van de Océ ColorStream 6000 Chroma gebruiken om vooral het afgewerkte product onder de aandacht te brengen.

Wil u meer informatie, of wil u deelnemen aan de Innovation Days, volg dan deze link

Tijdens de Hunkeler Innovation Days willen we u op de Canon stand de kracht van emotie in digitaal printen laten ervaren. We combineren hiervoor hoog kwalitatieve prints en afwerking met variabele data op industriële schaal. In samenwerking met Hunkeler en zijn partners, zal Canon u een uitgebreid gamma toepassingen voorstellen met hoge toegevoegde waarde, in het domein van direct mail, transactionele communicatie, magazines, catalogi, ..U kan ook kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op de Océ ProStream 1000. Dankzij deze ontwikkelingen zijn nog meer toepassingen mogelijk, kan op meer media worden geprint en is de printkwaliteit nog verbeterd.Op de Océ VarioPrint i-series, demonstreren we de kracht van automatisatie van de volledige productie workflow door in één document verschillende media te combineren. Met de imagePRESS C10000VP zullen we documenten produceren die reële emotie uitdragen.Daarnaast zullen onze partners ook toepassingen van de Océ ColorStream 6000 Chroma gebruiken om vooral het afgewerkte product onder de aandacht te brengen.Wil u meer informatie, of wil u deelnemen aan de Innovation Days, volg dan deze link