Empack Brussel, dé verpakkingsbeurs van België, is het 2-daagse ontmoetingsmoment van de verpakkingscommunity: ontdek tal van innovaties en nieuwigheden en ontmoet uw leveranciers.

Dit jaar ligt de nadruk op 2 verpakkingsthema's, zijnde de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie:

Het Food Pack Terrace is een interactieve wintermarkt, waar exposanten verpakte proevertjes aanbieden. Als bezoeker ervaart u er een zintuiglijke belevenis: u kan de innovatieve verpakking bekijken en uitpakken, en het proevertje degusteren. Op het grondplan zijn de exposanten vermeld. Zo vindt u hen snel terug voor een persoonlijk gesprek.

In de Pharma Clean Room worden de innovatieve farmaceutische verpakkingen letterlijk op een voetstuk gezet. Om de medische verpakking te beschermen en het steriele aspect te accentueren, staat deze in een vitrinekast.

Mis uw afspraak niet en registreer u onlinevoor gratis toegang!

Meer weten? Info-empack@easyfairs.be | www.empack.be

Empack Brussel, dé verpakkingsbeurs van België, is het 2-daagse ontmoetingsmoment van de verpakkingscommunity: ontdek tal van innovaties en nieuwigheden en ontmoet uw leveranciers. Dit jaar ligt de nadruk op 2 verpakkingsthema's, zijnde de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie:Het Food Pack Terrace is een interactieve wintermarkt, waar exposanten verpakte proevertjes aanbieden. Als bezoeker ervaart u er een zintuiglijke belevenis: u kan de innovatieve verpakking bekijken en uitpakken, en het proevertje degusteren. Op het grondplan zijn de exposanten vermeld. Zo vindt u hen snel terug voor een persoonlijk gesprek. In de Pharma Clean Room worden de innovatieve farmaceutische verpakkingen letterlijk op een voetstuk gezet. Om de medische verpakking te beschermen en het steriele aspect te accentueren, staat deze in een vitrinekast.Mis uw afspraak niet en registreer u onlinevoor gratis toegang! Meer weten? Info-empack@easyfairs.be | www.empack.be