"Ik heb zonet voor het eerst de opgeleverde mappen gezien. Tot in de puntjes verzorgd zoals gewoonlijk! We zijn zeer tevreden van het resultaat. Bedankt voor jullie inspanningen om dit mooi op tijd te kunnen afleveren."STEVEN SIX - Art Director Sioen

Kom ons vertellen wat uw klant wilt presenteren of opbergen en het Hellyn-team werkt het voor u uit op maat. Hellyn is al jarenlang de specialist in de productie op maat van gepersonaliseerde ringmappen en ondertussen zijn de vele opties en varianten haast onbeperkt. Heeft uw klant interesse in een drieluik, een flap, speciale sluiting, bedrukking met een UV-lak of wilt uw klant deze ringmap in een chique linnenstructuur? Wij zorgen dat de ringmappen de fiere dragers van de huisstijl van uw klant zijn. Contacteer vandaag nog mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be.

Wij staan voor u klaar!

"Ik heb zonet voor het eerst de opgeleverde mappen gezien. Tot in de puntjes verzorgd zoals gewoonlijk! We zijn zeer tevreden van het resultaat. Bedankt voor jullie inspanningen om dit mooi op tijd te kunnen afleveren."STEVEN SIX - Art Director SioenKom ons vertellen wat uw klant wilt presenteren of opbergen en het Hellyn-team werkt het voor u uit op maat. Hellyn is al jarenlang de specialist in de productie op maat van gepersonaliseerde ringmappen en ondertussen zijn de vele opties en varianten haast onbeperkt. Heeft uw klant interesse in een drieluik, een flap, speciale sluiting, bedrukking met een UV-lak of wilt uw klant deze ringmap in een chique linnenstructuur? Wij zorgen dat de ringmappen de fiere dragers van de huisstijl van uw klant zijn. Contacteer vandaag nog mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be.Wij staan voor u klaar!