Om klanten te helpen de systemen te kiezen die het best inspelen op hun behoeften, heeft Esko zijn portfolio van Kongsberg-tafels gestroomlijnd en verbeterd, inclusief kant-en-klare en volledig upgradebare configuraties.

Klanten kunnen kiezen uit twee hoofdfamilies: Kongsberg X en Kongsberg C. Beide families omvatten een keuze aan tafelformaten en -configuraties.

Het duidelijke onderscheid tussen de twee productfamilies maakt het klanten makkelijk om te kiezen tussen superieure flexibiliteit voor veelzijdige en creatieve jobs (Kongsberg X) of de beste productiviteit voor efficiënte productieoplages (Kongsberg C).

Meer info

Om klanten te helpen de systemen te kiezen die het best inspelen op hun behoeften, heeft Esko zijn portfolio van Kongsberg-tafels gestroomlijnd en verbeterd, inclusief kant-en-klare en volledig upgradebare configuraties.Klanten kunnen kiezen uit twee hoofdfamilies: Kongsberg X en Kongsberg C. Beide families omvatten een keuze aan tafelformaten en -configuraties. Het duidelijke onderscheid tussen de twee productfamilies maakt het klanten makkelijk om te kiezen tussen superieure flexibiliteit voor veelzijdige en creatieve jobs (Kongsberg X) of de beste productiviteit voor efficiënte productieoplages (Kongsberg C).Meer info