Klanten kunnen kiezen tussen flexibiliteit voor creatieve jobs (Kongsberg X) of productiviteit voor efficiënte productieruns (Kongsberg C). Voor wie nieuw is in de wereld van digitale afwerking of slechts beperkte behoeften heeft, biedt de X Starter de Kongsberg Experience voor minder geld. Hij is upgradebaar om mee te evolueren met de bedrijfsbehoeften. Op FESPA zal Esko de afwerkingstafels Kongsberg X20 en Kongsberg C60 tonen.

De Kongsberg C60 tafel wordt getoond met een nieuw automatisch invoer- en stapelsysteem. Het verlost personeel van het laden en stapelen en is te installeren op elke Kongsberg C. Ongeacht het formaat. Een ander voordeel is dat operators een aantal machines tegelijk in het oog kunnen houden of inzetbaar zijn voor andere taken. Altijd ligt er substraat klaar aan het wachten op de snijmachine, wat vertragingen door laden en lossen van de tafel uitsluit.

Klanten kunnen kiezen tussen flexibiliteit voor creatieve jobs (Kongsberg X) of productiviteit voor efficiënte productieruns (Kongsberg C). Voor wie nieuw is in de wereld van digitale afwerking of slechts beperkte behoeften heeft, biedt de X Starter de Kongsberg Experience voor minder geld. Hij is upgradebaar om mee te evolueren met de bedrijfsbehoeften. Op FESPA zal Esko de afwerkingstafels Kongsberg X20 en Kongsberg C60 tonen. De Kongsberg C60 tafel wordt getoond met een nieuw automatisch invoer- en stapelsysteem. Het verlost personeel van het laden en stapelen en is te installeren op elke Kongsberg C. Ongeacht het formaat. Een ander voordeel is dat operators een aantal machines tegelijk in het oog kunnen houden of inzetbaar zijn voor andere taken. Altijd ligt er substraat klaar aan het wachten op de snijmachine, wat vertragingen door laden en lossen van de tafel uitsluit.