Eerlijk is eerlijk, een grondige make-over is niet altijd nodig. Als bepaalde bedrijfsprocessen op punt staan of voldoen aan de (huidige) noden van het bedrijf, dan is het niet zinvol om het geheel aan te pakken. Neem nu het large-format bedrijf Europub uit Remiremont uit Frankrijk (Vogezen). Qua planning en het productieproces is alles onder controle. Enkel voor het maken van de offertes & in het facturatieproces was er ruimte voor optimalisatie én automatisatie.

Maar hoe lost MultiPress, de administratieve duizendpoot van de grafische sector, dit dan precies op? Kan die specifieke module op non-actief gezet worden? Zonder ervoor te betalen?

Eerlijk is eerlijk, een grondige make-over is niet altijd nodig. Als bepaalde bedrijfsprocessen op punt staan of voldoen aan de (huidige) noden van het bedrijf, dan is het niet zinvol om het geheel aan te pakken. Neem nu het large-format bedrijf Europub uit Remiremont uit Frankrijk (Vogezen). Qua planning en het productieproces is alles onder controle. Enkel voor het maken van de offertes & in het facturatieproces was er ruimte voor optimalisatie én automatisatie.Maar hoe lost MultiPress, de administratieve duizendpoot van de grafische sector, dit dan precies op? Kan die specifieke module op non-actief gezet worden? Zonder ervoor te betalen?